Jag är ganska trött, så jag tänkte borsta tänderna och gå på toa för att sen lägga mig i sängen. 
När jag går in på badrummet så ska det självklart sitta en j*vla spindel där och skrämma livet ur mig.. Så jag bad mina bröder att ta bort den, men det var ju SÅÅÅ mycket viktigare att spela dator.. -.-
Jag vågar verkligen inte gå in där..
Vi har egentligen 2 badrum till, men det är en person som sover i rummet bredvid på varje våning, så jag gör allt imorgon istället.
fyf******n vad jag hatar spindlar!!

Nu ska jag iallafall leka lite med datorn innan jag ska sova. Godnatt!
Mardrömmar ↔ next

Från början började inte inlägget såhär över huvud taget.. Utan det började ungefär med "den här listan kan göras hur lång som helst, men jag ska skriva några få". Problemet är väl att när jag väl satt mig för att skriva kom jag till tre, och sen började jag fundera över fler men kom faktiskt inte fram till så mycket mer än:
♦ När jag rider tittar jag ner alldeles för mycket
♦ Jag pillar jätte mycket med mina händer när jag rider
♦ Jag gör tummen upp till typ allt.. HUR FULT som helst!
(pillandet har dock blivit MYCKET bättre tack vare Josefin)

Detta är ju lite pinsamt eftersom att jag vet att jag har otroligt mycket fler fula ovanor än tre.. Men just nu tog det verkligen stopp.. 
Jag vet många saker i min personlighet som inte är så bra, men det är inte direkt fula ovanor liksom. Det är bara irriterande och mindre bra DÅLIGA egnenskaper hos mig.. Det finns dock vissa saker jag vet men som jag inte kommer ta upp på bloggen, för då vet ju alla det och kommer tänka på det liksom. 

Men helt allvarligt och ärligt.. Det här är mega konstigt, eftersom att jag vet att det finns så otroligt mycket mer.. Men ibland tar det väl stopp? ;) 
Jag hade nog kommit på 11000 grejer ifall jag var arg eller lite nere. Men just nu är jag ganska glad, så det kanske beror på det?


21 - Fula ovanor

22 - Jag gillar inte

23 - En hoppträning

24 - Jag måste träna på

25 - Meriter

26 - Mina rädslor

27 - En stund jag aldrig kommer att glömma

28 - Favoritmärke

29 - Bilder på mig från tävlingar

30 - Izabells hem. Vilka hästar finns, hur det ser ut osv