Igår var det dressyr för Etzners på shemat igen och jag är verkligen inte nöjd.
För det första så är jag så VIDRIGT mörkrädd. Skakade alltså när jag kom fram och skulle byta bett. Åh gud vad svårt det var att känppa upp spännena då jag skakade så mycket.. -.- Ahja.. När jag sen började rida så gick det inte alls bra. 
Izabell var liksom halv jobbig. Hon gick inte fram klokt till bettet och då försökte jag driva på henne men nepp... Då blev hon sur istället. Hon studdsade inte högt, men det blev liksom helt ryckigt. Jag blev så sjukt irriterad på allt. Var SVIN TRÖTT, skakis sen innan och hade NOLL tålamod.
Vi jobbade iallafall på vanliga grunder. Få henne mjuk osv. 
Hon var väldigt spänd i galoppen och typ seg i traven. Fick liksom inte fram henne till bettet klokt. Hon är även så jäkla knepig ibland. Jag får inte driva, för då blir hon sur, jag får inte röra munnen för då blir hon också sur och stannar. (Jag snackar om skritten nu).

Det kändes som att jag red som en riktig jäkla nybörjare. Ingen balans, ingen teknik, inget driv och ingen motivation, framåtlutad med raka händer och omkullagd vänsterhand. Jo men hejsan, vad bra jag rider!!
Fick höra mycket som jag fått höra förut. Till exempel att jag får "panik" när det inte går som jag vill. Det jag aldrig fått höra är HUR jag ska göra då.. Ska pausa ett tag och kolla något roligt på telefonen tills jag känner mig redo att köra igen. Att jag ska ha tummen uppåt osv. Dom sa även saker ingen sagt tidigare vilket är väldigt konstigt då jag typ alltid ridit så.. Det är att jag måste böja på armarna. Varför har ingen bankat in det i huvudet på mig förut liksom? Det blev svin mycket lättare.

Nej men seriöst.. En ÄCKLIGT DÅLIG träning.. Till nästa vecka ska jag ha skaffat mig en jäkligt mycket bättre pannlampa och så ska jag ha sovit klokt nätterna innan så jag kan ha lite tålarmod osv. 
Nej usch.. Den här träningen vill jag typ glömma.. Men man lär sig ju av allt.
 

31 oktober 2013

Jappjapp..

Min dagbok

(Jag och Elsa på skolavslutningen i 9an)
Hejsan bloggen!
Uppdateringen har varit riktigt kass idag, är så fruktansvärt trött så jag vet knappt vad jag ska ta mig till.. Svårt att blogga med andra ord.
Idag har jag haft ytterligare ett prov och fått tillbaka ett.. Åh herre gud, hade ingen aning om hur mycket det faktiskt är på ekonomi.. Men men, det blir nog värt det i slutänden :)

Snart ska jag nog dra till stallet. Får se om jag ska rida Izabell eller inte. Känns dumt att rida när jag är så här trött för då är mitt tålarmod typ nere på noll så det känns lite halvtaskigt mot hästisen.
Senare ska jag skriva om gårdagens träning och sen ska jag SOVA. 
NEEEJ... Hörde nu att det blåser jätte mycket.. Då är det ingen idé att rida.. Men vi får se ändå. 
Ha det så kul så länge! :*
 

31 oktober 2013

Well hello!

Min dagbok


Godmorgon fina folket!
Torsdag morgon och herre min guuuuud vad segt det var att gå upp. Första dagen i 1an med mina naturliga lockar.
Lång dag i skolan idag, sen ska jag rida lille Bellman och fixa stallet. Har även insläppet ikväll.

Ikväll är det sävefest, men jag ska inte gå.. Tar en liten paus från det;) så ha det så kul allihopa!