HELT SERIÖST..
Hur många av er HÄR på BLOGGEN har missat det? INGEN hoppas jag..
Hur många andra har missat det då? Eeeeh.. En jäkla massa verkar det som eller så vill dom bara bli behandlade på jäkligt fult sätt. 

Jag är så otroligt trött på personer som tror dom äger allt och alla i världen. "Gör det och det" får man höra ofta medans den andra personen gör något betydligt roligare. 
Asså NEJ NEJ NEJ!!! Det är SÅ fel och jag blir så himla arg och irriterad på det!!
Hur kan folk på allvar tro att dom är queens och kan göra precis vad dom vill mot folk? HEMSKT. Och vem sjutton uppfostrade dom? Eller dom kanske bara sket i att bli uppfostrade?
Även om man inte är best friends tycker jag att man ska ge ALLA en chans. Långa, korta, smala, tjocka, snygga, fula, you name it.. ALLA ska få en chans.
Alla ska få en chans till att visa vem dom är utan att bli överkörd av andra. Och ALLA ska få respekt.

Såg en tjej i matsalen ställa sin bricka på en annan tjejs och sa "******** ta den" precis som att hon hade all rätt i världen att göra det. Dumt nog hade jag redan börjat gå, och hann inte säga ifrån, men tack och lov gjorde den andra det själv. Folk spyr ut elaka kommentarer åt folk dom inte gillar. Folk dom inte gillar för att NÅGON ANNAN inte gillar den personen. 
Asså va? vad hände där?
Vissa skaffar sig inte ens en egen uppfattning om andra längre, utan antar att personen är så bara för att den kommer från en annan del av Sverige eller pratar annorlunda, kommer från landet eller stan.
Men helt ärligt.. VAD spelar det för roll om jag kommer från landet och andra från stan, är vi lantisar mindre värda eller?
Eller vad spelar det för roll om någon pratar Gotländska? Är personen osmartare för det?
Vissa killar tror att dom äger tjejerna, speciellt om tjejerna är blonda, använder mycket smink och kan verka något osmarta.. 

Nej seriöst.. Vissa människor borde få känna hur det känns. Få spydiga kommentarer och någon som bossar över dom på ett sätt dom aldrig varit med om förut.
STÅ PÅ ER NU och hjälp dom som inte orkar hjälpa sig själva!

"Bemöt andra som du själv vill bli bemött", vad hände med det?