Här är en film från 110 (laget) med Beginia. 
1an, 2an och 3an var nog det bästa vi gjort hittills, men sen tog det stopp till 4an som var en kombination. 
Förra gången var det jag som bangade i kombiationen, men den här gången kändes det verkligen bra, vi kom rätt osv osv MEN jag glömde ju den där lilla detaljen om att man måste driva också.. Som vanligt.... 
Det stör mig JÄTTEMYCKET att jag stannade ut mig där eftersom jag tyckte det kändes så himla bra innan. Hade jag tyckt kombinationen var obehaglig hade det varit en sak, men nu tyckte jag ju inte det, och det är DET som stör mig. Att jag inte gjorde någonting åt saken alltså. 
Jag har verkligen samma problem varenda gång och jag fattar inte hur svårt det kan va att bara ändra på det!!!?Nu  jäklar var detta sista gången! 
Svin irriterad på mig själv. GAASH, ville verkligen gräva ner mig någonstans i skogen efter den rundan och jag var nog argare än någonsin efter en tävling. Shit vad sur jag var på mig själv eftersom Beginia var så himla fin!

Jaja.. Nästa tävling är om 2 veckor och då jäklar ska det gå bra for once!! Ska bara fundera ut vilka/vilken klass hon ska gå.. Det är iallafall spikat att hon ska gå RAS-laget som går i 1m. 

 

31 augusti 2014

Blogg-tips

Min dagbok

 
Visste ni att Josefin (som nämns ungefär 17 gånger om dagen här) har skaffat blogg tillsammans med sin kompis Helen?
Josefin har ett ganska unikt hästtänk (Helen vet jag inte eftersom jag bara träffat henne någon kortis i hästsammanhang och sagt "Hej!") så jag tror absolut ni kan ha nytta av att kika in där.
Ni kommer få följa deras vardag med hästarna med allt från ett pass ut i skogen till träningar och tävlingarna. Det är även tillbakablickar från större tävlingar de tävlat på vilket är jätte skojigt då båda har en del meriter. Bland annat VM, falsterbo, SM osv osv.
Kika gärna in. 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN

 

Nu är första klassen klar för min del. Det gick varken bra eller dåligt.
Nu är det 110 och sen är det GMet. Jag tror jag startar rätt tidigt faktiskt. Banken är kombination vilket gör det hela lite intressant... Men det ska nog gå bra.
Hörs senare!