Nu kanske ni tror att jag skrivit fel år och att det ska stå "2015 ska bli mitt år", men nepp, det står rätt. 2016 ska bli mitt år. 

Varje år kämpar man med olika saker, och de senaste åren kan jag inte påstå ha varit speciellt bra. Jag har inför varje år sagt "det här ska bli mitt år". Har jag varit sjuk har mitt mål varit att bli frisk, har jag haft det tufft har målet varit att göra allt lättare och ställa allt till rätta. År efter år efter år, men inte i år. 

2014 har varit ett helvetes-år för min del. Jag har mått rätt kasst större delen av året, och ibland har det varit riktigt riktigt tufft. MEN, jag klarade det till slut och avslutar året med att må rätt bra. 
2014 har inte bara varit kasst, utan det har varit väldigt roligt också. Jag sökte till idol, och gick vidare till top 30 (egentligen lite mer, eftersom dom sa att jag hade gått vidare om jag satt texten), och där träffade jag fantastiskt knasiga och härliga människor. Mollie, Lisa, Emma, Lovisa, Fanny, och alla andra, ååh<3 Dagen efter jag kom hem ringde Anders och ville berätta lite planer för mig. Tänk att jag stack ut tillräckligt mycket för att han skulle komma ihåg just mig. Jag fick testa på hur det skulle kännas att få jobba med musik, och WOW, det är verkligen det jag vill, och det är min framtid. Om det så är det sista jag gör, så ska jag, åtminstonde en gång, stå på en stor schen, med massa publik och sjunga live inför både personerna i publiken och ut i TV.

2014 var ett skit-år, men också ett "prova på" år. 
2015 ska bli mitt förberedelse år. Jag ska hitta mig själv ännu mer, bestämma vilka företag och personer jag vill samarbeta med och hitta hur jag själv vill vara som artist ännu mer. Idol ska jag inte söka till, och vi får se om jag vill fortsätta med Anders. Annars ska jag leta efter något annat företag som vill ha mig och som vill satsa på mig. Skolan ska läggas mer fokus på, och jag ska se till att INTE hamna efter alls. Beginia ska läggas mer tid på och jag ska satsa mer på henne och ridningen för att se hur långt vi kan komma ihop. Jag har en känsla av att detta kan bli ett av mina sista år jag verkligen kommer hinna med hästarna. Flyttar jag för att satsa på musiken finns stor risk att jag inte kommer kunna ha häst, men det vill jag inte ens tänka på då det är sån otroligt stor del av mig och jag ska göra allt för att kunna ha kvar hästarna i mitt liv. 

Sen har vi då 2016. Då ska mina förberedelser vara klara och jag ska ut i livet på riktigt. Jag ska börja mitt framtida liv och jag ska lägga fokus på rätt saker och kämpa ännu mer för att nå mina mål. Jag kommer försöka förbereda allt så gott jag kan under 2015, så jag enkelt kan glida genom 2016 med glans.
Jag brukar för övrigt ha jääätte svårt för nyårsafton då jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt med "hejdå". Denna gång känns det inte annat än skönt att säga hejdå. BYE 2014. Jag kommer inte sakna dig, men jag kommer alltid bära med mig allt jag lärt mig av dig. 

2015 ska inte bli mitt år. Men 2016.. I'll be waiting for you.
 




 
Här är två kommentarer ang min samshieldhjälm och på bilden ser ni exakt min modell. Jag har den "vanliga"sammetshjälmen fast med 5 swarowskistenar framme. - Samshield alcantara 5 swarowski -
Jag köpte min på skara och är mer än nöjd över deras kundservice. Jag beställde egentligen utan swarowski (det skiljer 600kr), men dem hade inte den hjälmen hemma, så jag fick med swarowski istället utan extra kostnad. Dem guidade även väldigt bra i val av storlek och form. Man kan nämligen välja på "rund" eller "oval" huvudform, och man kan också byta innerfodret. Samshieldhjälmen är alltså ett skal och sen har man olika ilägg och det är dem iläggen som bestämmer storleken på hjälmen, och det går som sagt att byta ilägg hur man vill, vilket är jättebra. I skalen finns storlek M eller L, och jag har M i min hjälm, samt storlek 55 som ilägg, och dem är normala i storlekarna. 
Hjälmen är skön och snygg osv och jag tycker den är prisvärd, men samtidigt är den inte speciell på något sätt. Den blir rätt varm på sommaren också, så både ja och nej. 
Priserna på samshieldhjälmarna varierar väldigt väldigt mycket. Någon hjälm kostar bara 3000 medan andra kan kosta väldigt mycket mer, beroende på hur man designar den och vilken man vill ha osv. Min hjälm kostade 4800kr, men egentligen skulle den kosta 5400kr.