Tänkte börja med att säga att mitt förra Inlägg inte skulle publiceras. Såg att det kom upp och tog bort det igen utan att ens kolla på det. Antar att de flesta hann läsa vilket inte alls var tanken, meeeeen skitsamma. Är liksom inte redo för sånt än.. Nu drar vi ett sträck över allt sånt, goood!!

Hej förresten!
Har inte orkat blogga klokt på ett tag dom ni antagligen märkt-finns ingen större anledning faktiskt.

Ahja..
Igår hoppade jag B för Josefin. Det gick verkligen inte bra. Båda var sjukt okoncentrerade, framförallt jag. 
Ibland var hon skit stark, ibland släppte hon helt och kom inte mycket framåt pga hon typ galopperade nästan på stället osv osv, 
Sista banan fick hon iallafall fina språng och det kändes helt okej, så vi avslutade då,
Även fast det gick bajs så är jag glad över passet ändå. Jag vet ju att det kommer vara sånna dagar eftersom hon är sån, så det var bra att få känna på hur hon är :)

Idag red jag först ut. Gick skit.. Red sen på banan och det gick också skit faktiskt... Jag fick inte till speciellt mycket, förutom en kortis i skritten. Sen blev hon väl uttråkad eller tyckte det var jobbigt eller något sånt och ville hellre stanna och ställa sig på bakbenen (nu snackar vi någon dm, så ta det lugnt hon ställer sig inte högt) sååååååå, då gjorde jag något enklare och sen avslutade jag.
Jag har dock BARA mig själv att skylla. Har inte ätit på typ ett dygn och sovit kasst = hade ingen ork alls.
Måste verkligen skärpa till mig med sånt!! Hur sjutton ska jag kunna rida klokt med noll energi? Haha, det finns ju inte en chans i hela världen liksom!

Nu sitter jag utanför Josefins hus och har lyckats få med mig fel nyckel... Måste alltså vänta på dom vilket kan ta hundra år då de firar hennes pappas födelsedag.... Sååååå här sitter jag och längtar tills jag kan komma in och kan äta tacos!
ENERGIII<33333333

30 juli 2014

11%

Min dagbok

Helloo!!
Nu har jag äntligen slutat jobba och väntar på bussen som ska gå 17.35 till Josefin.
Beginia ska ridas, om jag hinner ska jag och Linnea hoppa för Josefin, annars rider jag bara;)
Sover där inatt och tar bussen ganska tidigt imorgon för att börja jobba runt 9. Det kommer va sjuuuukt jobbigt på jobbet imorgon då vi har hur mycket som helst.. Så där lär jag ju bli kvar ett tag antar jag-.- 

Jag har för övrigt bara 11% batteri kvar, så jag vet inte riktigt hur jag ska överleva en hel bussresa på över en timme utan musik. Meeeeen jag får stå ut helt enkelt. 
Uppdaterar mer senare!

30 juli 2014

Party

Min dagbok


Heeeeej!!! Eller godmorgon kanske.
Sitter på bussen just nu och är på väg till jobbet. Börjar så fort jag kan pga bussen. 
Idag ska jag va så jäkla effektiv har jag bestämt mig för, får se hur det går;)

Gårdagen var iallafall bra! Så himla skönt att få en kväll där man kunde släppa ALLT och bara köra.

Idag ska B ridas när jag slutat jobba. Vet ju dock inte när det är, men ridas ska hon;) sen måste jag tillbaka till stan och sova där eftersom jag börjar 8 eller 9 imorgon. Sen mina damer och herrar, sen ska jag sova på landet i två dagar<33333333333 ÄLSKAR!

Nejmen jag tänkte bara säga HEEEEEJ!!!!:D