Idag red jag ut på Chess en sväng i skogen och avslutade med lite bomar på banan.
Jag är faktiskt ganska nöjd med hela passet. Han var väldigt pigg i skogen vilket var skojigt såklart eftersom han blir pigg och framåt utan att bli starkare liksom. Gjorde lite tempoväxlingar, flytta, övergångar osv.
På banan fortsatte vi. Vi red över 3 bomar som ligger i ett S, med 2 korta galoppsprång mellan varje. Förra gången hade jag väldigt svårt för den, speciellt i vänstern då jag inte kunde flytta ut honom klokt. Idag är jag väldigt nöjd med bomarna och jag kunde verkligen flytta honom klokt. Vi red iallafall i båda varven med både 2 och 3 galoppsprång.
Red även bom, ett galoppsprång, hinder, ett galoppsprång, bom på medellinjen. GUUUUD vilken skillnad från förr!!!!! Förut har jag skarvat med vägarna, kommit dåligt både innan och efter och farit och flugit över hindret. Nu kändes det super bra och en av gångerna kändes anvisningen verkligen toppen!! Efter kunde blivit lite bättre om jag hade kommit ihåg att driva, men allt kan ju inte vara perfa;) Balansen var bra också, så jag är verkligen nöjd med alla bombövningar.
Jag själv borde dock ha ätit lite innan. Kände hur jag tappade en hel del fokus ju mer tiden gick. Dock mådde jag inte så bra innan och åt inte pga det, så det fanns egentligen inte så många alternativ att välja på, haha! Antingen må skit för att jag hade ätit, eller må bättre men ha lite mindre energi än vanligt. -ganska lätt val;)

Efter Chess gick jag iallafall till mormor och åt pannkisar, sen missade jag bussen, så jag gick 2km och blev sen hämtad av mamma. Jag och lillebror tog bussen till stan efter att jag för 3 gången kollat fel på bussen.. Wopaaa!
Nu är jag så himla himla trött, så jag ska släcka lampan nu och sova. 
Godnatt!

Nu är jag hemma vid mamma efter att ÄN EN GÅNG missat bussen...
Jag red Chess, sen gick jag hem till mormor för att äta pannkakor. Åt typ 5st... Woooops:0 ;)
Jag gick iallafall ut till bussen, men kom på att jag glömde väskan, så jag vände in för att hämta den och sprang sen ut igen. Problemet var ju dock att jag var ca 10 sekunder för sen för att hinna med bussen. Kuuuuuuuul!!!! Ska gå 7 min tidigare än jag tänkt från och med nu, för detta händer ju hela tiden nu känns det som-.-
19.05 tar jag iallafall bussen till Visby igen. Ska plugga på bussen och när jag kommer hem ska jag lägga mig tidigt. Är bajsa trött..
Som ni antagligen vet så är mitt internet på telefonen slut, så jag kan inte blogga på bussen. Så vi hörs när jag kommer hem.
Puss och hej!

31 mars 2014

Igår vs idag

Min dagbok

Igår:

Idag:
Igår var det nästan för varmt att rida med långärmad, och idag går alla omkring med mössa, vantar och dunjacka..
Föredrar igår om jag måste välja..;)