Hejsan!!
Just nu ligger jag i sängen efter en grym dag och kollar lite från friends.
Dagen började med frukost och TV, sen lite städ och sen iväg till stallet för att skritta ut B tillsammans med Linnea. Efter det åkte jag hem och var hemma ca 1,5 timme och hann då att äta och byta om inför fotbollsträning. 
Träningen bestod av cirkelfys vilket var aaaas kul och sen avslutade vi med match. Hej och hå vilken dålig bollkontroll jag fått, men jag tror det går snabbt att få tillbaka. Sen var jag hemma en kortis. Hann att duscha och sen var det iväg till bussen till Visby för att äta och sova. 
Jag var iallafall lite starkare än jag trodde, men jag lär ha träningsvärk imorgon. Nästa träning är onsdag och det ser jag fram emot.
Imorgon är det skola igen och nya tag innan helgen. 
Godnatt!
 


Hejsan! 
Nu är jag hemkommen från stallet och har precis ätit lunch och kollat på hoppning på TVn.
Beginia skrittades ut idag tillsammans med Linnea och ska göra det hela nästa vecka. Sen förra tävlingen har hon gått lugnt och tanken är att hon nu ska skrittas en vecka, ta det lite lugnt veckan efter och sen ska vi igång hoppas jag på och då blir det lagom till lovet som är på fredag om tre veckor. Nu har hon tid på sig att gå upp i vikt, vilket är otroligt bra för hennes del. Hon har redan gått upp MASSOR, men mer ska det bli!

Idag skrittade vi som sagt bara, vilket gick helt okej. Hon fick lite damp en gång, men det löste sig;)
Nu sitter jag framför brasan och ska snart byta om inför fotbollsträning!!! Guuuud vad jag saknat fotbollen, och nu ÄNTLIGEN ska jag träna igen! Det är dock fys och avslutning med match, så vi får se hur mycket jag kommer orka, jag har veeerkligen tappat muskler nu! Jag fick liksom träningsverk av att rida igår.. Då är det illa!
Jag tränar iallafall 16.30-18, sen får vi se om jag åker till Visby eller sover kvar här. Det beror på vad jag orkar helt enkelt. 
Men vi hörs senare!