31 oktober 2014

Bäst kväll

Min dagbokHejsan!
Just nu sitter jag här med mina underbara vänner. Ååh, vad jag älskar att umgås med dessa!
Uppdaterar senare<3
Tyra och jag (hahah!! Kolla vad stora mina fingrar ser ut att vara när jag har dom så nära)

Något jag tycker är väldigt viktigt nu när man går på gymnasiet är att man hjälps åt och underlätta för varandra. 
Ett väldigt bra exempel på det tycker jag nog att jag och mina vänner är. 

Som jag skrivit tidigare så har ju jag inte haft toppen-närvaro i år. Det häde ganska mycket runt omkring mig med musiken och allt sånt, vilket gjorde att jag missade väldigt mycket i skolan och iatt jag nte alls hann med ett tag och jag kännde verkligen att allt var hopplöst och tänkte hoppa av skolan. Jag hade nästan bestämt mig faktiskt då det såg så "mörkt" ut, och någon lärare la även fram det som förslag eftersom de såg hur efter jag tillslut hamnade. Jag tänkte "jag kommer ändå aldrig komma ifatt igen, så varför gå ett år och få skit-betyg när jag kan satsa på det jag vill ett år och sen komma tillbaka..?". 

Just under den tiden jag hade det som allra svårast i skolan puschade mina vänner mig lite extra. Klappade mig på ryggen och sa "det går bra Karro".
Dom hjälpte mig med allt. Vi pluggade matte ihop där dom gick igenom olika regler med mig, jag fick läsa deras uppgifter och anteckningar inför prov, dom berättade för mig vad som var absolut viktigast att kunna osv osv. Dom hjälpte mig verkligen jättemycket.

När det äntligen började gå liiite bättre för mig opererade Tyra sitt knä, och missade därför också lite i skolan. Då var det min tur att hjälpa henne. Hon fick mina anteckningar och uppgifter jag hade skrivit för att kolla och kunna göra eget utefter det hon fick av mig. 
Vi kunde alltså hjälpa varandra väldigt mycket och på väldigt bra sätt.
Nu är Tyra helt i fas med skolan igen och jag är nästan nästan nästan där. Jag har en inlämning kvar och jag och Tyra ska göra ett ekonomi-prov, annars är båda ikapp igen. 

Nu när skolan äntligen börjar gå bra igen mår jag så himla mycket bättre, och det är tack vare mina vänner. Dom hjälpte mig ikapp och dom hjälpte mig ifall jag inte mådde bra. ALLT gjorde dom för mig. Det känns så himla bra att vi alla vet att vi backar upp varandra och hjälps åt för att underlätta för alla då vi alla har en del att göra efter skolan. 
Julie rider och spelar fotboll. Tyra spelar fotboll och nu måste hon rehaba sitt knä varje dag. Fia rider, och jag rider och ska förhoppningsvis börja spela fotboll igen. 
Man kan inte sitta varje dag med plugg upp över öronen om man håller på så mycket med sina sporter som alla vi faktiskt gör. Man hinner helt enkelt inte allt.

För er som inte börjat gymnasiet än kanske det låter konstigt att man hamnar så himla mycket efter, av att vara borta bara några dagar, men tempot på gymnasiet och på högstadiet eller grundskolan går inte att jämföra. Iallafall inte i den linjen jag går (ekonomi-juridik). Därför är det så otroligt vikrigt att man är i skolan så, och missar man något är det så himla skönt och bra att ha backup av sina vänner. Inte bara skönt, utan jäkligt behövligt.

Mina vänner är hemskt bra, och vi vet till 100% var vi har varandra. Ni är bäst <3
 


31 oktober 2014

Underbara fredag

Min dagbok


Jag igår

Godmorgon!
Idag ringde klockan 5.45 och jag fixade mig som vanligt inför skolan.
Idag är det en av de jobbigaste dagarna i skolan. Första lektionen är dock inställd, så det underlättar ju lite iallafall.
Direkt efter skolan tar jag bussen till stallet och rider B ett pass på banan. När jag är klar ska jag till Hemse för att vara med två kompisar och fira den enes födelsedag, ska bli superkul!

Igår hände inte så mycket. Jag gick i skolan, tog bussen, red ut med Linnea, åkte hem och möttes av det på bilden ovan. Roligt med valp..
På kvällen gjorde vi scones men jag lyckades somna precis när dom var klara och vaknade precis när allt var indukat igen.. HAHAHAH!! Vem är jag ens?! 

Nu är det ca 40min kvar till skolan, då blir det plugg och bloggtid och sen börjar lektionerna.
Have a nice day everyone!