30 september 2014

Nu säger jag godnatt

Min dagbok


Jag är helt chockad över att jag mår väldigt bra trots jag red idag. Stog länge och velade mellan att rida och longera, men jag var så apa ridsugen (plus att jag egentligen inte gillar att longera) så jag red. Jag hostade lite och det kändes som huvudet var 3 storlekar för stort för hjälmen, men det var såååå kul!!! Är super happy över att jag mår bra trots det!! FRISK JU!!! WIIIIE:DDDD

Ahja.. Jag försökte jobba lite i matten under kvällen, men det gick inge vidare då det var lite klurigt :/ Nu är jag iallafall ledig i 5 dagar så ska ta igen allt jag missat i skolan från när jag varit i Stockholm eller sjuk. 
Kommer även hinna blogga lite klokare inlägg vilket kommer kännas bra då jag blir lite småstressad när jag inte hinner det klokt. 

Nu ska jag iallafall sova. Är mega trött, så det ska bli skönt. SOVIS imorgon = Glad Karro!
Har inga måsten imorgon!! Förutom skicka iväg 2 täcken, rida, PLUGGA huuuuuur mycket som helst och blogga. Blev lite kär i livet nu!!
Godnatt!
 

30 september 2014

Travbomar

Min dagbok


Så här såg jag ut när jag laddade om batterierna efter passet. Cool va?;)

Hejsan!
Idag red jag Beginia lugnt på banan i bara skritt och trav. Vi red över lite bomar, vilket inte alls gick speciellt bra i höger varvet, då det är bådas svåra varv.
Jag fick hjälp av Josefin och det blev bättre. Vad hade jag gjort utan henne?<3
Sen fixade jag halm till Beginia, åkte sen vidare för att Josefin skulle raka en häst, sen tillbaka till stallet för att mata och nu är vi hemma och ska mata oss själva.
Jag ska plugga matte och dom andra fixar mat. Gött!
Hörs senare!