30 april 2015

Fina hästis

Min dagbokGud vilken skillnad det blivit på Beginia! Idag reds hon på banan och jobbades igenom med olika bombövningar, det var en stutts och en volt med 1 bom på varje kvartal. Beginia var jättejättefin och jobbade på väldigt bra! Hon väntade, och var verkligen jättefin, något spänd, men det jobbades bort och som sagt, väldigt fin var hon och hon kämpade åå bra trots att jag gjorde det lite jobbigt för henne. 
 
Nu sitter jag på bussen och ska iväg för att träffa lite vänner. Vi ska inte göra så mycket, utan det är mest ett tillfälle för oss att träffas och prata om allt mellan himmel och jord, så det ska bli väldigt kul!
 
Imorgon väntar inspelning i studion plus förberedelse inför tävling.
Ha det bra ikväll och ta det lugnt!!

SVAR: Anledningen till att jag inte tränat för Johan Spetz är helt enkelt för jag inte velat det än. Han är säkert jätteduktig och verkar vara väldigt noga med grunden och att allt ska vara väldigt kontrollerat och noggrannt, men jag har inte kännt att det skulle passa mig och Beginia. 
Jag är, som jag skrivit tidigare, rätt noga med vilka jag väljer att träna för, och det bev jag främst efter min skada, då jag inte vill falla tillbaka i någonting som jag precis tagit mig förbi om ni förstår? Johan tror jag däremot hade passat mig på det sättet att han säger vad han tycker, och ger kritik när man förtjänar det, vilket jag gillar. Men som sagt känns det inte än som att jag skulle passa att rida för honom med B just NU. Senare i framtiden kanske, men just nu trivs jag väldigt bra med Lasse och Josefin. 


SVAR: Nej det tycker jag inte. Jag ser ju Beginia som min, och jag trivs med henne. Vi hade en liten dipp förut och då kändes det såklart lite tråkigt, men nu känns det verkligen som vi bara utvecklas och kommer framåt, så jag känner inte alls att det är tråkigt för tillfället. Jag ser ju som sagt B som min, och hon är liksom som "min" bara att det är Marika som står som ägare. 


SVAR: Haha, ingenting har hänt mellan oss. Vi är ännu lika bra vänner och hörs av ofta. Vi hinner däremot inte ses så ofta, men det är ju samma sak med alla vänner. Håller man på med ridsport + går i skolan vilket båda gör är det sällan det finns tid för vänner tyvärr. 
 
 

30 april 2015

Valborg

Min dagbok

 

Godmorgon!
Nu är proven avklarade för denna vecka, vilket känns jätteskönt och det känns bra med alla, förutom sista frågan på psykologiprovet som jag fick reda på att jag inte riktigt svarat rätt på, men jaja..

Idag efter skolan åker jag direkt till stallet för att rida Beginia och ta in hästarna, och sen ta bussen direkt tillbaka till Visby för att umgås med lite vänner över en mysig middag. 
Det känns så himla skönt att alla tar sig tid till att träffas en kväll efter alla träningar, stall och skola, så detta ska bli riktigt skönt och kul!

Imorgon är det dags för inspelning av "I've got my mind set on you", och jag ska vara i studion relativt tidigt. 10 eller 11 tror jag, och sen har jag ingen aning om hur lång tid det tar, sen blir det stallet och förberedelse inför tävlingen. 
Nu kan jag som sagt uppdatera klokt igen, och kommer inte behöva plugga heeeela dagarna. Dock ska jag plugga varje dag, för att verkligen få in allt, men inte konstant i flera flera timmar, utan lite mindre, men klokt, så allt hinns med. 

Hoppas ni haft det bra de här dagarna ändå, trots min frånvaro.