31 januari 2015

Well hello!

Min dagbokGodmorgon!
Igår gick jag och la mig väldigt tidigt för att vara fredag, innan 23 var det iallafall, och jag somnade väldigt snabbt. Jag har däremot vaknat ett par gånger under nattens gång, men om man bortser från det så sov jag ända fram till 9.30(!!!) förstår ni hur galet många timmar det är?:0 sjukt skönt, och antagligen välbehövligt också.

Idag står en del grejer på schemat. B ska ridas och senare ska jag ta bussen till Visby. Där ska jag inte göra så mycket. Fixa lite med svenskan och sen skicka in den. Ikväll hoppas jag verkligen att jag domnar tidigt så jag hinner sova någon timme innan det är dags för fotbollscup. 00.30 har jag för mig att samlingen är, och sen är första matchen 01.30 och sista 04.30 tror jag, så aah, hemskt dåliga tider.. Det är liksom för tidigt för att sova innan, men för sent för att vara vaken. Celsius kommer åka med och jag ska försöka sova lite innan iallafall. Alla har ju samma förutsättningar så man får hoppas att de andra lagen är tröttare helt enkelt;)

Jag spelar i det yngre laget, då dom delade in efter ålder, så jag spelar med 97, 98, 99 och kanske någon 00 men det tror jag inte. Däremot möter vi P18 A-lag, ett toppat Stenkyrka (eller daghem, minns ej) och några andra lag.. Alltså lag som har sin YNGSTA spelare i ålder med vår äldsta, MINST, och lagen är väldigt bra, så det gäller att förbereda sig väl för att inte torska.

Nu ska jag nog upp och äta frukost och gosa vid tv. Ha en bra dag!

30 januari 2015

I need one day off

Min dagbok
Är det någonting jag verkligen verkligen vill ha nu, så är det en hel dag off. En dag där jag inte har ett enda krav på mig. Jag behöver inte rida, gå i skolan, plugga, träna fotboll, handla, flytta mellan något hus, INGET, utan jag ska bara kunna ligga i sängen eller soffan hela dagen och göra ingenting. 
Tänk att man alltid vill ha det man inte har. När jag var skadad och inte fick göra någonting alls var det enda jag ville att få rida, gå i skolan, springa, spela fotboll osv osv, men nu, när jag gör allt detta varje dag, vill jag så himla gärna ha en dag off. Kan ni tänka er något skönare? 
Ibland när jag tänker framåt i veckorna blir jag bara illamående. Jag tycker ju allt jag gör är riktigt roligt, annars hade jag inte gjort det, men ändå vill jag hinna pausa också och inte ha massa krav och måsten. 
När man gör "så mycket" hela tiden säger kroppen till slut ifrån, eller iallafall min, vilket är hur jobbigt som helst eftersom man blir "sjuk" i onödan med illamående och huvudvärk, men sånt är livet. Jag vill ju göra allt så varför klaga?
På sportlovet hoppas jag verkligen att jag kan ta en sån dag, fast då kommer jag säkert vara tvungen att fixa med körkortet eller någonting sånt. Ahja, wish-list typ.
Nu ska jag iallafall sova. Godnatt!