31 juli 2015

Look a like

Min dagbok


Haha, wtf, detta måste ju vara en av dem vanligaste poserna jag gör när jag inte är beredd. Ingen av bilderna har tagits när jag varit "beredd på det" utan jag har bara tagit bort lite hår från ansiktet. Häftigt ändå att bilderna klickades så dem blev så lika, jag håller ju faktiskt i princip likadant i håret, med samma arm, kollar lite snett neråt och har andra armen hängandes. Haha, coolt. Det som skiljer är väl att jag ler på den ena, men inte den andra, samt att den ena bilden är från Italien och den andra från Visby. 
Vilken look a like! Mig själv och mig själv liksom ;)
 

31 juli 2015

Gårdagen

Min dagbok

Här får ni en sneak från gårdagens bilder
 

Gooooodmorgon!
Idag är det lediga dag nr 2 (känns som 1 dock pga gjorde massa annat igår) och imorgon kör jobbet igång igen. Medeltidsveckan kör igång och alla stinkande, oduschade människor börjar vandra omkring barfota i sina dräckter. Hotellet är FULLT och medeltidsveckan innebär a l l t i d extra jobb och långa dagar, då det inte är det renligaste folket på ön... *host* 
 
Igår sov jag iallafall hur många timmar som helst och vaknade helt överlycklig för jag var så utvilad. Stallet fixades och sen skyndade jag mig hem för att sminka mig och fixa håret innan mamma kom för att övningsköra med mig till Visby (ja hon skulle ändå dit), vilket faktiskt gick jättebra och jag tror nog mammsen blev lite förvånad över hur bra jag faktiskt blivit på att köra om man jämför med tidigare när jag fick kärringstopp mitt i korsningar ca 511 gånger. En gång kom det dessutom bilar från båda hållen, så det slutade med att jag och mamma fick springa snabbt som apa för att byta plats så hon fick ta oss därifrån istället. Haha, det var en upplevelse kan jag lova.
 
Väl inne i Visby träffade jag Julie och vi gick en liten sväng på stan för att handla lite praktiska grejer inför hennes utbytesår i USA. Kommer sakna henne såååååå mycket, men som tur är kommer hon ju tillbaka efter 9 månader igen... 
Jag fick iallafall med mig en ögonskugga och rakblad hem, vilket känns väldigt bra. Jag är en liten WB och köpte likadan ögonskugga som Josefin har då jag testat den någon gång och tycker den sitter sååå mycket bättre än min, så jag köpte en likadan, hehe. Seeeen fotade vi lite också ;)

Så här ser den ut

Next up var personalmiddag på Joda där alla fick varsin nachotallrik och en trevlig kväll. Jag och 4 till satt kvar till ca 23-00 medan alla andra gick tidigare, och efter fick jag skjuts hem vilket var såååå skönt! Jag hade ju bajsat på mig om jag hade varit tvungen att gå både TILL och FRÅN bussen helt själv mitt i natten på oupplyst gata.. Shit!
 
Ahja.. Idag är jag så ledig jag bara kan bli. Har NOLL inplanerat vilket är det bästa jag vet just nu. Det är ju såååå skönt! Det enda som hade kunnat vara bättre är om det hade varit typ hoppträning eller tävling med B, men det får jag vänta med någon vecka, sen jäklar!
Bilder ska redigeras och laddas upp här, men tills dess får ni ha det grymt och göra massa skoj!
Ha en bra dag!