Två dagar har gått nu sen tävlingen var, och jag är verkligen så extremt nöjd. Från att rida en P&J två dagar innan med massa stopp, rivningar och en avramling som resulterade i världens sämsta självförtroende och extremt ont i benet. "Vad gjorde jag för fel och hur ska jag bättra mig?", kom på felet och lösningen både snabbt och relativt enkelt då det helt och hållet handlade om hur jag hade skött mig själv dagarna innan. Slarvat med både mat och sömn och då finns inte så många andra utgångar än ett magplask när det gäller mig. Min kropp orkar liksom inte hålla mig själv klar i huvudet, så allt blir i princip blurrigt och jag tappar all känsla och all ridning. 
 
"SKÄRPNING Karro!"
Jag sov klokt, åt klokt, tänkte positivt och åkte iväg med B i släpet. Gick banan och gjorde så gott jag kunde innan start med mycket tid till framridningen och allt kändes såååå bra. 
I båda rundorna blev det som sagt ett stopp. I 1m på 2an då jag slarvade med att gå banan och svängde för tidigt - Mitt fel. I 110 stannade vi på 2an igen. än en gång - Mitt fel då jag var helt inställd på 7 språng när vi låg perfekt på 6..

Här ser man väldigt tydligt hur snabbt efter jag började svänga. Ajabaja, smäll på fingrarna och bättra tills nästa gång. 

Visst är det retligt med dessa ryttarmissar, men eftersom jag vet vad jag gjorde fel och kan bättra tills nästa gång så störs jag inte lika mycket av det som jag brukar. Jag är självklart otroligt frustrerad eftersom det var sånna klantiga fel, men samtidigt gick tävlingen helt över förväntan. Beginia rev inte en endaste bom, och det har ALDRIG hänt. Bomar har ramlat till höger och vänster och vi har kommit i mål med minst 8fel varje gång tror jag blandat med uteslutningar och fler fel. 
ÄNTLIGEN börjar det släppa och äntligen börjar jag hitta tillbaka till min ridning. Den här tävlingen har verkligen gett oss en kick i självförtroendet och jag tror båda kände att det gick bra och var positivt inställda hela dagen. Nästa gång tar vi det. 
 
Jag är framförallt nöjd med 110. Andra klassen för vår del brukar vara krig mellan oss. Hon blir stark, jag drar och glömmer att driva, men den här gången var vi bättre tillsammans än i 1m till och med. Dessutom blev det något fel, vilket gjorde att jag var tvungen att komma in på banan en ryttare för tidigt och blev inte insläppt förren ryttaren innan var klar = jag fick inte skritta runt innan. Jag bad dock om lite extra tid eftersom det trots allt blev som det blev, och det fick jag, men jag är ändå väldigt förvånad över att jag inte stressade upp mig det minsta och jag tror nog att det var det som avgjorde om rundan skulle gå bra eller inte. Hade jag stressat upp mig hade jag lika gärna kunnat hoppa av, men det är ju inte alltid man styr över sånt... ;)
Åh, B var verkligen fantastiskt duktig och det känns så skönt att kunna säga att jag är så jäkla nöjd över bådas insats i helgen. 2 ryttarmissar som gav mig 2 extra erfarenheter. Man lär sig av sina misstag och det kanske är det misstagen är till för? Allt ont har någonting gott med sig, som man brukar säga.
 

29 juni 2015

# stallet

Min dagbokNu är B longerad och står för tillfället på gången å äter mat. Calle och Koffe ska också motioneras och sen blir det äntligen soffhäng. Är sååå trött, samtidigt som jag inte alls är det..? Knasigt.

B jobbade iallafall på bra och verkade nöjd.
Har av någon anledning värsta dressyrfeelingen idag, så jag skulle lätt kunna slänga på henne en dressyrsadel och slita arslet av mig för att få henne ap-fin, meeeeen det kanske får bli en annan gång..?;) vem vet, vi kanske startar dressyr i framtiden?😶