31 oktober 2015

Frukost

Min dagbok


Sista dagen här nu, och ikväll åker vi hem. Supertråkigt och jag vill verkligen inte, men samtidigt är det skönt att komma hem och ha en dag ledigt innan allvaret kör igång igen. Blö, vill i n t e . Men vad gör man då?

Idag rider dom 120. Banan är gådd och Calle matad. Nu är det vår tur innan det är dags för promenad och fix inför start. Allt ska sen packas i trailern och sen ska vi njuta sista timmarna här. 
Hörs senare

30 oktober 2015

Rubrik

Min dagbok
Dagen rullar på och det börjar dra ihop sig till stats klassen som är 145 tidshoppning. 
Igår var Calle en liten mupp, vilket resulterade i nolla i grunden och ute i omhoppningen, så idag red hon för en bra känsla och nollade, gick upp i ledning men slutade första utanför placering. Duktigt med tanke på att dom inte red på tid alls.

Efter klassen blev det lite shopping. Jag köpte tre täcken från strömbergsgården, horseware, vilket var välbehövligt. Ett utetäcke 200g, ett cooler och ett ridtäcke. Alla i brunt, superfint! Köpte även en pisk då min är alldeles för kort, så en ny blev det. Igår köpte jag shampo, balsam och shine från K9, så nu ska Nelli bli vit i svansen och väl omhändertagen. 

135 kollade vi på och sen åt vi tacobuffe. EnvissKarrosfavoritmat...

Just nu kollar vi på invigningen och väntar in 145-klassen. Kollar även runt lite då och då på tävlingsträns till Nelli, men ska inte köpa något nu, utan det får vänta.

Hoppas ni har en bra dag babes!