morgon är det redan oktober och hösten är officiel. Ingen kan missat att det drar mot kallare tider och för min del gäller det att förbereda sig ;)
Mamma var på Gekås, Ullared i helgen och köpte lite höstmys till mig. En jumpsuit i fleece, en supergosig tjocktröja, två par "uggs" att ha i stallet, ett par gos-strumpor av Josefin och även en pisk som inte fick vara med på bild. Till mig själv har jag köpt massa olika salvor då min hud blir sandpapper med blodsprickor på vintern.. Fyy, inte kul, så nu har jag laddat upp med feta produkter som jag hoppas ska vara tillräckligt bra. En ansiktskräm, handkräm, sminkborttagningsdukar (tvål torkar ju ut huden mycket), hudkräm och även 3 bars som jag kan ta i farten mellan olika grejer jag pysslar med. Nelli har även fått ett par fina glitterboots och ska även få nytt bett, sadelgjord, bakskydd och pannband. Hejdå pengarna, men vad gör man inte då..? 
Juste.. Har köpt lite hinkar också. Väääälbehövligt!
 

30 september 2015

Tjohooooo

Min dagbok


Liiiiiiiife idag babes! 
Vaknade med ett ryck när klockan ringde och var superpigg och happy. Hann med både frukost och allt jag ville imorse, vilket var superduper. Bussresan tillbringades till makeup och plugg, vilket gick bra, och det var en jäkla tur att jag pluggade kan jag lova, för provet var betydligt svårare än jag tänkt... Fick läsa det tre gånger innan jag kom på att det egentligen var lätt, haha, så tänk på det allihopa, att läsa det flera gånger så det verkligen blir rätt. 
 
Jag fick även tillbaka mitt tal och slog for once rekord i muntligt. Ett B rullade in, med allt på A-nivå förutom att jag pratade liiiiite snabbt då jag var väl medveten om att mitt tal var 1min för långt, men jag känner att jag kan leva med ett B när jag dessutom vet att i princip allt låg på A-nivå plus att jag vet hur svårt jag har för muntliga framställningar. 

Idag slutar jag 13.10 och tar bussen till Hemse 14.10 för att sedan vara framme en timme senare och ska direkt till vårdcentralen för att ta blodprovet. Ska bli skönt att få resultatet sen så jag vet hur det ligger till. Efter det ska NelliPelli ut i skogen igen och B ska säkert göras något enkelt med också, kanske longera? 
På torsdag ska båda vila då jag måste repa inför söndag och matte ska pluggas. 

Nä, nu börjar snart nästa lektion och vi kör vidare. Hur mår du idag?
 

29 september 2015

Paus

Min dagbok

 
Nu sitter jag inne i huset och har precis läst klart alla sidor i filosofiboken, svarat på massa frågor och skrivit ut lite papper. Tycker det är lättare att plugga genom att läsa en fråga på papper för att sen skriva svaret för hand. Det blir lite som att bilderna sätter sig i huvudet på en sen när det väl är dags och allt går in 20ggr snabbare än om man ska läsa och läsa och läsa.
Nu tar jag iallafall en liten paus för att smälta det jag läst för att sen köra sista rycket innan stallet kl 15.00 för att sen dra en sväng till granngården vid 17 för att köpa lite hinkar och mineralsten etc till pollen, men innan dess är det som sagt två hästar som ska motioneras och lite mera plugg, och när allt är klart ska även Nelli ut i skogen. Sen blir det mer plugg. 
 
Har laddat med ett låååångt inlägg till er som jag får se när jag väljer att publicera. Känsligt kanske? Vet ej.. 
Nu måste jag iallafall plugga vidare.. har ju redan suttit här i 20min och skrivit till bloggen. 
 
Känner att jag vill skriva ett riktigt killer-inlägg nu. Förslag?