26 april 2016

Måndag

Min dagbok

 
Godmorgon!
Igår var det självstudiedag, vilket innebar en vardag utanför skolan. Hästarna åkte jag till runt 9 på morgonen för att longera Nells och jogga Calle i lätt sits på banan. Nellis svans fick sig även en dusch och efter det drog jag iväg till studion för att jobba vidare på min låt. Vi har nog kommit fram till att den inte ska släppas förrän efter sommaren, men vet ni vad vi gjorde istället..? Vi skrev en helt ny, förhoppningsvis duett, det kommer bli sååå bra, men min egna blir nog snäppet vassare om vi släpper vid rätt tidpunkt. 
 
Idag är det skola mellan 8 och 15.30, sen blir det stallet och sen sova. Blä, tisdagar är så långa.. 
Wellwell, nu ska jag plugga vidare, så vi hörs!
 
Btw, ni har väl sett min mystory från igår? Studiofilmer och en regäl skrämning (haha, kan man säga så ens?) på min lillebror när han sov i soffan under tiden jag och producenten jobbade, haha, missa inte! (Finns även på instagram, heter karrowestberg på båda)
 
 
Här är film från dagens pass med Calle. Detta är första gången jag hoppar honom över huvud taget, vilket såklart gjorde att det kändes väldigt ovant och obalanserat för mig, haha. Calle var glad och gjorde lite glädjebock direkt efter första krysset (det filmades inte) och små glädje-sprall-skutt här och var. Söt och glad, men min balans hörrni... Den måste bli bättre!

Nelli red jag tillsammans med Josefin idag och fick mycket bra hjälp både på plats och hur jag ska gå vidare, tack!
 
Hejhej!
Idag efter att Sara åkt hem (ca 17) åkte förkylda jag till stallet för att rida för första gången på väldigt länge, men det konstigaste är att jag inte saknat det.. Det beror nog på att jag haft så jävulskt mycket plugg dock, ahja, nu är jag back in the game. 
 
Nelli skrittades bara på banan. Hon har tappat en sko för övrigt.. Så Emil får komma och slå på den någon dag snart, men hon ömmade såklart inte. Hon var väldigt mycket finare än vanligt, vilket till högsta grad är Josefins förtjänst. Det första jag reagerade på när jag skrittade fram var hur bra hon tog ut och vilade på stegen. När jag skulle jobba henne tänkte jag på vad Josefin sagt, vilket funkade bra och hon var fin. 
 
Calle joggades lite på banan i alla gångarter. Tanken var bara skritt och trav pga att jag är sjuk och tänkte bli frisk snart, men jag galoppade ändå... Calle var fin som vanligt. Jag hoppade upp redan ute vid stallet och red till banan, vilket inte alltid är hanns favorit, men han skötte sig exemplariskt och gjorde allt utan problem. Han var lite spänd redan inne i stallet, så jag tänkte att han skulle vara det i ridningen också, vilket han var till en början, men det släppte. Den äckliga långsidan kommer vi alltid förbi nu. Den första gången brukar jag ha honom lite inåtställd och trycka ut honom med innerskänkeln, andra gången får han bara lite stöd, och den är det lugnt. Han är fin den där herren!
 
Nu ska jag nog plugga lite faktiskt.. Varför vet jag inte, men det känns bra, haha