31 augusti 2016

FULLT schema!

Min dagbok

Aldrig att mitt liv just nu kan vara helsosamt!! Jag har FULLT schema. Nu, dessa få enstaka minuter är den första lediga stunden jag har enda sedan jag blev utskriven. Igår gick jag upp 6 för att rida innan ett möte, för att sedan åka till studion, hämta en kompis, och åka hem. Vi hade det sååå mysigt dock, så det var värt varenda minut! Vi tog även en kvällspromenad till affären, bara för att och såg sen idol i efterhand. Vi somnade relativt sent och gick upp relativt tidigt, så jag är väääldigt trött, men det har nog mycket med att göra hur alla dessa dagar varit. Varenda minut har varit planerad i princip och mina möten har jag stressat igenom. Hela jag går på högvarv och speed, men efter imorgon TROR jag eventuellt det kan bli liiiiiite lugnare, men jag är inte helt säker. 
 
Idag står i alla fall hoppträning/markarbete för Josefin på schemat. Mamma åker med och filmar så jag själv och säkert även ni kan få se. Jag hoppas jag hinner coola ner lite tills dess, men det är tveksamt med tanke på att mamma har bilen och jag snart ska sitta upp.......... PANIK!!!
Well, vi hörs senare, nu måste jag jaga mamma!
 

29 augusti 2016

To do

Min dagbok

 
Måndag 
08.00 - Upp
09.00 - 10.00 - Åka till Visby
10.00 - 15.30 - Studion
16.00 - 17.00 - Möte
17.00 - 18.00 - Köra bil till stallet
18.00 - x - Rida Nelli
 
Tisdag
07.00 - Upp
x - Åka till stallet
x - Longera Nelli
09.00 - 10.00 - Åka till Visby
10.00 - Möte
11.00 - 11.40 - Hälsa på en kompis
11.40 - x - Studion
 

Resterande dagar av denna vecka kommer imorgon!
 

28 augusti 2016

Planering

Min dagbok

 
Godmorgon!
Hur startade din morgon? 
Min startade med att planera kommande veckas träning för Nelli, samt frukost med lillebror. 
Nelli just nu känns väldigt fin. Igår gjorde vi ett kanonpass på en gräsåker någon km från stallet. Hon skrittades hela vägen dit och hela vägen hem och jobbades däremellan på åkern. Hon var superfin och var med på noterna. Vi jobbade rätt mycket tempoväxlingar, några små samlade volter, övergångar och lite sånt. 
Jag tycker det är så himla skönt att kunna rida till åkern för att jobba där istället för banan. Åkern är betydligt längre, vilket ger en mer yta att rida på och träna rakriktning etc. Kvällen var magisk. Solen lyste oranget över alla åkrar och vägar, och en fridfull känsla drog över oss. Wow, Gotland är så otroligt vackert på många ställen.
 
Planen framöver är mycket blandat. Vissa dagar står skritt på schemat, medan det andra dagar står hoppning och annat arbete på schemat. Josefin hjälper mig på onsdag med hinder och övningar och kommer fortsätta med det, vilket känns väldigt bra! På tal om Josefin så kommer hennes och Dennis bebis snart!!!!!!!! WIIWIWIWIHIHIHIHIHIIII!!!!! 

 
Vad händer idag då? 
Michelle kommer hit ikväll för att färga hennes hår, vilket ska bli superkul! Hon är en av mina absolut närmaste vänner, så det ska verkligen bli toppen att träffa henne igen! Hehe, vi sågs senast igår dock, men ändå... 
Förresten, jag har MASSA video-idéer som jag hoppas kunna lägga upp om min hårddisk och dator vill sammarbeta, annars får jag sno min lillebrors en sväng. Han har ju faktiskt både sin stationära och sin skoldator från aple. Jag ska även spela massa piano och förhoppningsvis skriva en ny låt till ett otroligt roligt projekt som EVENTUELLT kommer komma. Nelli vilar idag, så nu ska jag göra allt det jag annars inte brukar hinna. Tjoho, jag är taggad!