Karolina Westberg

2 hästar och en kass "spring-runda" senare
Nelli söt som få påväg mot ett hinder
 
Hej på er!
Torsdag den 29 dec. VART tog året vägen? Mitt år har tillbringats mer på sjukhuset än hemma, vilket gör att jag troligtvis inte kommer kunna göra den klassiska årsresumén. 
 
Idag har jag i alla fall varit i stallet rätt många timmar. Jag och Thea åkte dit, gjorde stallet, red i ridhuset, jag duschade Nellis svans och rakade henne, medan Thea snoddade hennes hästs man och lite annat. 
Passet i ridhuset gick bra. Jag skrittade igång Nelli en sväng och travade en kort stund innan jag hoppade upp på Theas häst för att lättare kunna hjälpa henne och se vad som funkar på just hennes häst som varit lite sur på senaste. Allt gick i alla fall jääättebra och ponnyn var otroligt fin att rida! Grön, men otroligt lyhörd och fin. Thea fick sen hoppa upp på henne igen samtidigt som jag hoppade upp på Nelli och gav henne hjälp på hur hon skulle göra. Det gav absolut resultat både fysiskt och psykiskt. Nelli travades igenom en sväng vilket hon gjorde bra. Hon var liiite stel, men hon jobbade på super ändå. Lång och låg. Jag älskar när man känner hur de jobbar med ryggen och verkligen TRIVS med det man gör. 

Efteråt blev hon som sagt rakad och svansen tvättades, sen fick hon springa ut i hagen igen och jag åkte hemåt. Jag var sååååå kall, så jag hoppade i duschen och tog på de varmaste kläderna jag hade. Pausade en stund och gick sen ut för att springa, vilkket gick S K I T ! Jag var heeeelt slut i hela kroppen, hade ont och blablabla. Dessutom var det så jäääkla halt på vissa ställen att jag knappt kunde gå. Sprang samanlagt kanske 1km och då var det inte ens i sträck... 2.5km tror jag det blev bara.. Haha, det är ju ett skämt!?
Nu ska jag hjälpa till med maten. Tacos står på schemat, så tjejen bakom datorskärmen är happy! Favvorätten all times!