Karolina Westberg

Borta bra, men hemma bäst
 
Ni anar inte hur glad jag är över att vara hemma. Under inläggningen kunde jag inte gå på jättemånga permissioner, vilket varit både bra och välbehövligt, men även tråkigt såklart. Jag tror ibland det är viktigt med pauser från sin vardag. Visst är det stressande, men är man i sitsen där man verkligen inte har något annat val än att inte göra sina vardagliga sysslor släpper stressen lite. "Jag kan ändå inte göra något"
Att sitta i sitt sjukhus rum dag ut och dag in har gett mig massvis med motivation från och med att jag började må lite bättre. I början av inläggningarna orkar man ingenting. Inte sitta upp, prata, andas, och allt sånt där, men nu när jag är betydligt bättre igen känns allt såååå motiverande! Tanken är att Nelli ska få börja komma igång igen från och med imorgon. Skritt någon vecka för att sedan öka på mer och mer. I januari börjar hoppträningarna igen så tanken är att jag ska ta körkortet så snabbt som möjligt. Jag har pluggat lite idag, men måste plugga och träna mer. Jag måste köra också.....
Motivationen till musiken är också sååå stor! Jag hoppas vi ska köra vidare lite på torsdag efter mitt möte. Det är sååå skönt att kunna bli aktiv på mina villkor igen!

Idag ska jag hämta Thea (min granne som också har häst i stallet) i skolan för att sen åka till stallet, vilket ska bli sååå kul! Vi har inte varit där ihop sedan jag las in för en månad sen.. Hon har hjälpt mig sååå mycket med Nelli nu när jag varit borta, så igår fick hon ett reflex-ländtäcke och en svans-reflex som tack för hjälpen. Reflexer är såååå viktigt nu när det är lite mörkare. Vi har otroligt kort väg till ridhuset, men vi måste korsa en 80-väg. Hästarna måste synas, lika väl som vi. Jag har ALLTID reflex om jag ska ut på vägen, oavsätt om det är med eller utan häst. Det är inte värt att strunta i det för att det är fjantigt eller fult, för det är det inte. Även Nelli fick reflextäcke, svansreflex och reflex-boots vi ska ha när vi ska ut. Täckena var inte så tjocka, så de går att använda nu på vägen mellan ridhuset och stallet. 
 
#1 - Anna Friman

Vänta va hade du inte körkort förut eller blandar jag haha? :D

Svar: Jo, men jag ska ta till tungt släp också :)
Karolina Westberg