Karolina Westberg

Ytterligare en dag på stan

En ryggsäck från VANS, en sportBH, en BH, en t-shirt, min nyckeldekor, en blommig tröja, overkneestrumpor, springvantar, springhalsduk, springstrumpor, torrschampo, mössa och en polotröja


Här är lite bilder från gårdagen och dagen. Lite mer shopping blev det och en mysdag på stan med Josefin och Stella. Jag gjorde stallet ca 9 och kom hem nu kl 20, så aa, en riktig heldag, vilket var superkul! Jag mår däremot ganska illa nu, så jag slänger bara ihop detta inlägg lite snabbt och hoppas på att må bättre imorgon. Nelli ska trimmas en sväng i ridhuset och jag ska kanske till Michelle en sväng. Nu väntar säng-häng med mig själv och sen sova. SKÖÖÖNT!
 
 
Utöver bilderna ovanför så köpte jag även ett par skydd till Nelli och en pisk. Min "tävlingspisk" kostade några hundra, så nu köpte jag en "slit och släng"pisk jag kan använda hemma. Eller... Jag använder i princip aldrig pisk... Men "det kan vara bra att ha". Jag fick även en hel hög med kläder Josefin inte längre ska ha, vilket också var kul! Det var många sköna och fina tröjor, samt ett par G-star Jeans jag velat ha länge. Men nu hörrni.. Nu är det KÖPSTOPP!!! Snart kommer Nellis försäkring och massa andra utgifter det nya året brukar bjuda på, som licenser och annat "tråkigt" men viktigt.
 
Nä.. Nu ska jag sluta bubbla! 
Vi hörs imorgon, med förhoppningsvis roligare inlägg än vad jag shoppat....