Karolina Westberg

Tack!
 
 
Inlägget jag skrev igår visade sig bli ett inlägg som spred sig snabbt. Tusentals människor har läst det, delat det och kommenterat. TACK! Att just DU sprider det vidare gör att ännu en till läser inlägget, vilket är precis det som är meningen. Inlägget behövs, och det behövs för många.
Killen från klassen lämnade en kommentar där han sa "Lugn nu Karro, när du frågade "vad hade du sagt till en tjej som hade legat med lika många?" då svarade jag "precis samma sak, med andra ord king!" Men detta kanske du inte minns? Inlägget hade ju inte blivit lika bra med sanningen ;)", haha, jag skrattar seriöst åt det. Är det någon med kass kvinnosyn så är det denna herre, och är det något som inte är sant så är det att han svarade "precis samma sak, med andra ord king". Haha, som sagt, jag skrattar åt det. Hela klassen skulle kunna ställa sig på rad och säga exakt vad killen svarade och något positivt om tjejerna var det då inte. Små små onödiga kommentarer kommer ofta ur vissa människors mun som är riktigt "fint förtryck" mot kvinnor. Exempelvis "Gud skapade Eva för att tillfredsställa Adam", "gå tillbaka till köket där du hör hemma" osv. - URSÄKTA? Vad sa du nu? 
Seriöst, kom inte och säg att kvinnor är mindre värda än män. Säg inte att kvinnor inte förtjänar lika hög lön som män och kom för fan inte med dina dumma argumentationer. Kvinnor, män, mörkhyade, kritvita, mellanbruna, blonda, svarthåriga, rödhåriga, albino, what ever, ALLA är lika mycket värda! Eller nja... Jag kanske tar tillbaka det där. Mördare, våldtäcksmän, misshandlare osv osv, ni är nog fasen lite mindre värda, MEN det är BARA på grund av deras val. Skadar man medvetet någon annan är det dags att tänka om regält. Fyfan. 
 
Fortsätt sprida och dela! I love you!