Nu har jag äntligen bestämt mig för att köpa en lång vinterkappa till stallet. Jag tittade på en förra året från Börjes som var både fin, billig och som satt bra på. Jag köpte den inte då jag var osäker på hur den skulle vara att rida i. Jag ångrade mig ett tag att jag inte köpte den, samtidigt som jag inte gjorde det. Jag har nu kikat runt på massa olika hemsidor efter en billig lång kappa, men finns det någon?? - Nepp. Så istället blev det en supersnygg (dyr (2700kr)) från HV-polo. Det ska bli såååå skönt när den kommer, så jag slipper frysa ihjäl om benen. Längtar! Nu är det faktiskt shopping-stopp för min del. Ett par ridbyxor och en jacka fattigare, det svider i plånboken, men jag är glad! Tror jag.. Det ska bli skönt med lite uppgradering även i hästgarderoben. Satt i bilen idag och lagade mina animo-byxor då de gått sönder på ett flertal ställen:/ Samtidigt har jag ju haft dem ett par år, så det är väl okej O guess. Ett hål direkt under gylfen, och ett mitt bak på rumpan plus att gylfen inte funkar. Som sagt, det ska bli skönt med nytt!
 
Jag köpte även en ny lädertvål då min som sagt blivit en liten smörja pga lämnat blöt svamp i. ÄLSKAR denna tvål. Helt klart värt att testa!
 
 

30 oktober 2016

NY INSTAGRAM

Min dagbok


Idag öppnade jag ett till instagramkonto där ni kan följa mig och Nelli lite mer. 
NELLIOCHKARRO heter kontot, så in och följ!
 
Hej på er!
Jag kom precis på att jag glömt berätta för er att jag är inlagd igen sedan en vecka tillbaka. Under hela denna tid har jag bara träffat Nelli EN gång, vilket känns otroligt tråkigt! Från att vara med henne varje dag, till att se henne en gång under en hel vecka känns inte så kul, men samtidigt finns det inte så mycket att göra åt då jag inte får komma hem hur som helst. Imorgon ska jag dock ÄNTLIGEN till stallet igen och rida min prinsessa. Hon lär halvt sparka av mig, men det är ju inte så konstigt isåfall med tanke på hur lite hon gått denna vecka. 
 
Som en reminder av henne blir det en liten bildbomb.