27 september 2016

Bebis-besök

Min dagbok

Åh, igår var jag och hälsade på Josefin och Dennis på sjukhuset då de fått sin lilla bebis Stella. Jag besökte dem två gånger, där jag däremellan köpte massa bebiskläder för x antal hundra. Åh Vsd jag längtat efter bebisen! Jag kunde inte ens slita blicken ifrån henne. Fina fina Stella❤️

Här är en bild på Stella från idag i ett av plaggen jag köpte

22 september 2016

5 smarta tips

Min dagbok

1. Har du en kolsyrad burk du vill dricka med sugrrör men stör dig på att sugröret åker upp, kan du sätta sugröret i själva hålet i öppnaren och vrid den sedan mot kanten, så sitter det fast. Bubblar kolsyran över kan du böja ner munstycket i drickan.
 
2. Tar din rakgel slut? Använd balsam som gel. Trust me, det har jag rakat mig med huuuuur många år som helst. Först nu har jag köpt en rakgel och jag kan faktiskt erkänna att det var bättre, men balsam är inte långt efter. Dock dyrare.... ;)
 
3. Börjar ditt hår bli fettigt och du varken har tillgång till dusch eller torrschampo kan du fläta det i två flätor. Detta kan du såklart göra ändå, eller välja att sätta upp håret i en boll eller toffs, men jag tycker flätor ser minst fettigt ut
 
4. Vill du ha lockar i håret utan att slita på det med locktång kan du snurra håret som en donut som du sedan sover med för att få fina lockar dagen efter. Jag vet dock inte hur det funkar med personer med mindre hår än mig, men för mig funkar det bra!
 
5. Var ärlig och dig själv, livet blir bättre då!