Karolina Westberg

Trött i fel muskel
 
Hej hopp i gallop! Har ni haft en bra dag? Well, I have, kind of. Ingenting speciellt har hänt. Jag var en sväng i Visby och köpte bland annat ett par solglasögon jag ska ha när jag rider. Jag är FRUKTANSVÄRT ljuskänslig, vilket jag säkerligen ärvt av min far. Båda får oerhört ont i ögonen vid solljus, vi nyser och kisar mer än någon annan, så detta var minst sagt välbehövligt. Jag hittade 2 par som satt såpass bra att jag kunde rida med dem, men det ena paret var faktiskt för fula, så jag valde de andra som ändå satt lika bra. Inte supersnygga, men helt klart snyggare. Jag har även beställt hem en solskärm till min samshield som jag ska ha när jag tävlar (för er som inte vet vad det är så är det en bredare skärm man sätter på hjälmen), vilket också kommer vara välbehövligt, för helt seriöst så ser jag inte mycket utan solskydd för mina ögon. Superirriterande, men tur att det är något som går att lösa så simpelt som med solglasögon och solskärm! Är underlaget ljust kommer jag däremot vara tvungen att ha solglasögon :(
(Så här ser solskärmen ut)

Vet inte om jag tycker den är snygg eller SKITFUL??
 
 
Efter Visby åkte jag till stallet för att rida Nellsan Pellsan på banan, vilket gick sådär. Jag blev av någon anledning väldigt trött i mina armar vilket är helt fel muskel att bli trött i. Benen, ryggen och magen godkänner jag, för det är ju främst de muskler man skall använda just vid ridningen, men icke idag tydligen... Dumt.. Idag var det i alla fall sol när jag red. De två senaste dagarna har jag ridit i SNÖ VÄDER?!??!?! Det har alltså snöat JUST när jag skulle rida. Jag brukar ju ha otur med väder, så det var väl kanske väntat. Det snöade på tävlingen, i förrgår och igår........ Mm, kuligt! Men det konstiga slutar inte där, utan vädret bytte mellan sol och snö. Sol. Snö. Sol. Snö. Snö. Sol och så fortsatte det så, om och om och om igen. Jaja, Nelli har i alla fall taggat ner vid dåligt väder och är som en "vanlig" häst nu, vilket innebär att jag kan rida henne när som, vilket är superskönt! Förut var hon så FRUKTANSVÄRT S U R vid dåligt väder, har aldrig varit med om något liknande?!
 
Vad gör ni ikväll? Jag ska kolla Sveriges yngsta mästerkock kl 20 och bara mysa i min ensamhet. Eller... Jag har ju mitt naturgodis också, och kanske till och med lite chirre?? (Äääälskar naturgodis!! Mycket mer än vanligt. Har ett STOOOORT påskägg med godis, men det rör jag knappt, men naturgodiset, det tar slut alldeles för snabbt istället). Jag älskar verkligen att titta på sådana program som sveriges yngsta mästerkock, de har alltid sådan personlighet och är ofta väldigt lillgamla, vilket jag tycker är superkul att se på, haha! Jag släppte av Michelle i Klinte efter Visby då vi sovit hos mig inatt. Tanken var egentligen att jag skulle till henne idag, men det blev ändrade planer. Well.. Hoppas ni får en superbra kväll så ses vi imorgon med utlåtande kring tävlingen. 
See ya!
Bye ♥