Karolina Westberg

Uppdatering kring det mesta
Erkänn att jag är as snygg på den bilden??!
 
Hej på er! 
Och välkommen tillbaka till mig själv! 
Sedan jag uppdaterade sist har det hänt en del, samtidigt som det egentligen inte hänt så mycket. 
Som ni vet är jag sjukskriven, vilket såklart innebär att jag jobbar 0%. Vissa har sagt till mig att jag måste göra något, ex börja arbetsträna medan min läkare skriker NEJ och säger att det är långt kvar innan jag kommer klara något sådant. Jag har egentligen vetat att han har rätt hela tiden, men tydligen lyckats hålla uppe minen trots att jag haft alldeles för mycket att göra. Många har sagt att jag ser sååå mycket gladare och fräschare ut, medan jag hela tiden tyckt tvärt om och det har bara gått åt fel håll. Allt blev sämre för var dag som gick tills alla mina måsten försvan och jag sakta men säkert blev bättre igen, för är det någonting jag märker så är det hur otroligt mycket bättre jag mår när jag inte har kraven på mig. När jag inte MÅSTE ta min medicin en viss tid för att jag MÅSTE göra det exakt då så går det ganska snabbt åt fel håll, men nu kan jag ärligt säga att jag mår bättre! Mycket bättre! Tack och lov!!! För fy vad jag var nära bristningsgränsen än en gång..
 
 
Vad som hänt inom musiken kan jag inte riktigt berätta än, och jag kommer inte kunna berätta det snart heller.. Jag kan meddela att om det går i lås är det STORT, men jag kommer inte kunna presentera det förrän 2018, säkerligen mot mitten/slutet, sååååååååå, aa, det är ett tag kvar....
 
Hur det går med min egna musik kan jag ju också berätta hur det går. Just nu står det still då jag som ni säkerligen förstår från ovan. Jag behövde en liten paus, men hoppas att jag snart kan komma tillbaka till studion igen. 
 
 
Nelli då?
Vi har tävlat, men det får ett eget inlägg tänker jag!
Stillbilder från 1m
 
Så tills dess får ni ha det så bra!
Vi ses snart! <3