Karolina Westberg

Stall vlog - inför träning
 
PISS-jobbig, bokstavligen
"Mamma jag åker till stallet nu!"
"Det är nog bäst, för snart kommer det börja regna"
And yes it did, men inte på en gång. Det första jag gjorde när jag kom till stallet idag var att gå raka vägen ut på ridbanan för att plocka bort alla hinder så Anna kunde sladda den och få den lite mjukare. Sist banan användes var när jag red där sist tror jag, och det är fasen ett tag sedan nu, så det han bli lite hård, men blev superfin efter sladdningen! Regnet kom inte förrän jag började plocka bort det absolut sista på banan men hann sluta innan ridpasset, tjoho!

Nelli är för tillfället brunstig, och gissa vad... Jo, det står en HINGST bredvid ridbanan som var väldans intressant enligt Nelli. Hon ställde sig och pissade under tiden Anna sladdade när hon fick syn på honom för första gången och under ridpasset....... Hallå... HUR JOBBIG KAN MAN VARA!??!?!? Hon är absolut inte svidig, grinig eller hoppig, men hon är så FRUKTANSVÄRT ofokuserad på arbetet och har bara koll på honom. När man närmar sig långsiden där han står går hon i slowmotion och har bara killar i kontoret. PISS-jobbig, bokstavligen (För brunsten, haha, jag är så clever..) så det slutade med att jag red iväg på en åker istället pga hade noll tålarmod kvar,  och ja - det gick bättre. 
 
Efter passet blev hon svabbad och fick en ren svans. Jag skrubbade även hennes vattenkar (som inte blev så mycket fräschare ändå) och fyllde sedan en bit för hand, med två hinkar till hjälp. När stallet var klart åkte jag hem för att hämta mamma för att åka till affären och handla. Middagen ikväll blir wookade grönsaker, nomnomnoooom!! Jag gick i duschen och tvättade håret. Tråkigt men ack så välbehövligt. Tvättar det ju bara 1 gång på 1-1,5v och ändå känns det för ofta... Gick upp och dukade och började hjälpa mamma med maten, så snart är den klar, tjoho!

Well, vi hörs senare!
Puss och puss
 
Stallbyte och nya ridbyxor
 
Hooooooollllaaa! 
För tillfället ligger jag i min säng och försöker bli trött via heeeelt rätt metod - att titta på datorn. För det är ju inte alls bevisat att det blå ljuset förhindrar människan från att bli trött? Right?
Skämt å sido.. 
Hej!
Dagen har gått i ett, samtidigt som kvällen aldrig tog slut. Uppstigning var lite innan 9 imorse för att sminka mig inför dagens vlogg. Jag filmade hela packningen igår och skulle fortsätta idag för att få en komplett flytt-vlog, men vad tror ni händer? Jo.. Min kamera (som är en riktig jädra idiot ibland) valde att göra så de flesta filer inte gick att varken se eller använda. Det händer allt för ofta nu, så snart köper jag fan än ny. Måste bara bli lite rik först, men tänker att jag ska spara ihop till en Canon 750D för 6000kr..... Tjoho, som hittat! 
Back to filmningen.. I och med att filerna blivit oanvändbara fick jag hoppa över dagens filmning just för att jag inte hade all material från dagen innan.
 
Kl 10 var det iaf sagt att hästarna skulle flyttat, men Anna blev låst och kom inte förrän lite mer än en timme senare. Drygt kanske ni tänker? MEn ärligt så var det fasen skönt att kunna vakna lite och chilla i bilen innan dagens bravader skulle dra igång. 2 hästar lastades in och fick åka transort hela 4min eller något sådant innan de lastades av och fick ny hage och jag började packa in allt i nya stallet. Fodertunnor, fodersäckar, sadel, träns, täcken, schabrak, hinkar, klippmaskin, ja, ALLT jag hade flyttat till Stånga. 
 
X antal timmar eller minuter senare fick Nelli komma in och blev riden ett lättare pass på banan. Skönt med ännu större bana, varmvatten i kranen, stooooort fint stall och ridhus rakt över vägen plus bra vägar att rida ut på om man så vill ta en kortis eller galoppera på fälten. 
 
Juste! Jag och Nelli är anmälda till träning för A-tränare den 15-16 aug om vi fick plats. Det ska bli så JÄKLA SKÖNT att få träna igen!! Sist var när Micke var nere, och det var fasen ett bra tag sedan. I mars för att vara mer exakt och nu är det augusti............... Jädra körkortstillstånd som ställer till allt för mig!!! Jaja, denna gång kan jag iaf sammåka med en vän, klubbmedlem och lagmedlem, så det blir jättekul! Hon har för övrigt köpt Josefins gamla häst Chadwik om någon kommer ihåg honom? Han har nog varit med någon enstaka gång här under bloggens gång. Vi red även div1 laget ihop förresten! Supertrevlig familj som är sååå snälla som ställer upp så de hämtar upp mig på vägen!
 
Nu börjar inlägget bli långt..... MEN nu har jag bara en sak kvar att säga..... 
JAG HAR BESTÄLLT NYA RIDBYXOR!!!! 
Mina svarta Animo är huuuur gamla som helst nu. Det är spruckna sömmar, trasigt innerfoder, bortnött silikon, hål vid låren osv osv, så nu beställde jag faktiskt ett par svarta Cavalleria Toscana. Jag har ju sådana mörkgrå som för tillfället är på lagning, men nu får de sällskap av ett par svarta. Det är inte exakt samma modell, men näst intill. Det skiljer en 3D logga ovanför fickorna, annars är de lika. 
LÄNGTAR tills de kommer och hoppas de hinner komma innan träningarna!! 
 
Next - läggdags
Tänker att jag sätter på en film och kryper ner under bolltäcket!
Imorgon väntar ett möte och sedan bio med Michelle, tjoho!
Godnatt!