25 augusti 2017

Byebye..

Min dagbok

 
Telefonen.. Än en gång är den trasig och är på väg in på lagning. Jag och mamma var i Visby idag för att lämna in den till Tele2 så nu står jag än en gång utan min egna i ca 2v, men denna gång fick jag i alla fall en lånetelefon, Tjohoo! Det som är trasigt är kameran och ficklampan, så man kan i princip säga hela baksidan. Konstigt faktiskt, men jaja! Jag trodde jag hade säkerhetskopierat allt (alltså att jag hade kvar allt från förra gången jag lagade den) men självklart hade jag raderat hela skiten, så måste ladda hem exakt ALLT på nytt.. Det om något är tråkigt, speciellt allt kring banken, alltså BankID, banksidan, Swish då det är så många säkerhetssteg man ska igenom, men nu är det fixat iaf!
 
Nelli då? 
Det går prima! Har börjat hitta lite fler knappar på henne nu och har en del planer i huvudet som vi får se hur det går med. Beroende på om jag är redo inför sommaren eller hösten vill jag kvala in till Amatör Touren i Falsterbo eller en som går senare på året som jag inte minns vad det heter. MEN det får ju tiden avgöra. Kanske tar det lång tid för oss att komma upp dit, kanske inte, vi får se. Next up är i alla fall lagomgång 2 i RAS:en samt en 110klass, båda på gräs. 
 
Musiken går rätt bra den med, men det tråkiga med det är ju att man aldrig kan avslöja något, men jag kan säga att USA är inblandat, tjiho! Ny inspelning i helgen. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen en stund innan stallet. Hoppas regnet åtminstonde slutar ÖSA ner. Himlen öppnade sig seriöst, ni vet så mycket att hur snabbt vindrutetorkarna än går så ser man inte ett skvatt ändå? Men jag tror det börjar avta, tjoho!

 
JUSTE!! Hela familjen ska till Gekås (Ullared) nu i början på september. Ska bli AS KUL verkligen! Längtar såååå mycket!
 
Har du något du vill att jag ska skriva om får du gärna tipsa! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress