Karolina Westberg

Full dag
First up var jag i studion för att arbeta med USA låten. Det blir lite halvjobbigt när det skiljer så många timmar i tid mellan oss. De är vakna när vi sover och tvärt om.. Så förhoppningsvis får vi mer respons under natten. 
 
Efter studion var jag hemma en liten stund under spöregnet och när det väl blev uppehåll skyndade jag mig iväg till stallet. Nellis ben var väldigt mycket bättre idag, så hon fick gå en sväng på banan. Inte hårt, men mycket fokus på att hon ska vara mellan hand och skänkel vilket är otroligt svårt, samtidigt som det är busenkelt, men svårt.. Hon var i alla fall fin och jag tycker det går framåt. Nu i början är det kortare perioder som gäller, vilket jag är väldigt dålig på. Jag rider gärna på ett vis länge tills det känns bra, istället för att ha korta intervaller eller vad man ska säga. Exempelvis ställer jag henne utåt och inåt för länge och bör istället göra detsamma fast kortare period och ofta istället för länge och sällan om ni förstår? Tänkte mycket på min sits och vad tränaren sa till mig. Förhoppningsvis ser han förbättring till nästa gång. Jag märker det redan trots att det är sååå mycket kvar. MEN vi är på god väg och övning ger färdighet. 
 
Så fort jag kom hem bytte jag om för att åka till gymmet med en kompis. För min del blev det ganska lugnt. Vågar inte träna för hårt då jag måste kunna rida klokt inför tävlingen i helgen. 
Jag lämnade huset kl 9 imorse och kom hem ca 21.30 för att hoppa i duschen och nu har jag satt på EM-finalen och tänkte äta en propud, nomsinomsi! 

Full dag, men det har varit skönt! Hade gärna sprungit en sväng också, men det får bli en annan dag. 
Imorgon har jag möta kl 11, sen är dagen fri. Troligtvis har jag stallet från och med imorgon och ett par dagar framåt, så då blir det mockning, in och utsläpp, fodring, packa hö och ja, ni vet allt sådant där! Det är dock bara två hästar som står inne, men fler att sköta om. Tänk att denna sport är en livsstil. Det ÄR v a r j e d a g, no matter what, men visst är det häftigt? Tänk en gång extra på ridsporten. Tänk hur stora djuren faktiskt är, och hur de kan lyssna på så små små hjälper som ett klick med tungan eller att förflytta skänkeln 3cm. Sjukt, men såå häftigt!