8 augusti 2017

Heeeemmmaaaa!

Min dagbok


Heeej!
Nu äntligen är jag hemma igen och kan försöka uppdatera mina socialamedier lite oftare. Senaste stoppet var inläggning i 3v på LPT men nu är jag hemma igen, tjoho! 
Under inläggningens gång har jag (efter ett tag) fått permis till stallet, till affären och en sväng på medeltidsmarknaden för att köpa brända mandlar. Det äter man ju fasen upp lika snabbt som man köpt det. 
 
Hur känns det att komma hem nu då? Självklart är det alltid lite läskigt att stå på egna ben när andra stått som stöttpelare dygnet runt, men jag hoppas det går bra, annars har vi backup så det ska nog lösa sig! Har fått ett brev nu från transportstyrelsen så ÄNTLIGEN är allt på g igång med mitt tillstånd. Längtar aaaalldeles för mycket. Vill ju ta körkortet NU! Jaja, pappa ställer upp till tävling tills jag har mitt körkort, men det ska bli sååå skönt att kunna ta mig till platser själv, ex träning och tävling.
 
Nelli har som sagt blivit motionerad även under min inläggning. Dock inte jättehårt då jag inte vetat när jag skulle komma hem osv, så ville inte rida jättehårt, sen vila massa dagar, sen jättehårt, osv osv, vill att det ska vara mer jämnt innan jag själv kan komma dit varje dag. Jag missade en tävling nu pga inläggningen tyvärr, men nästa ska jag i alla fall vara med på, då går omgång 2 i RAS:en så då står lagtävling på agendan. 
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga.. Ska installera mig hemma nu och sedan åka en sväng till stallet för att rida Nellisan!
See ya!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress