Karolina Westberg

Och så var denna dag slut
Klockan är nu strax efter 21 och jag landade precis i sängen efter att jag gjort saker i princip hela dagen. Min morbror och mormor kom hem till mig för att ge mig en mall på hur hans 60-årsfestinbjudan ska se ut, så jag satt och klippte och klistrade lite med det innan jag for till stallet. 
Nelli har fått ett sår på ena benet efter att hon fick ny hagkompis, så hon har fått vila 2 dagar nu så har jag fixat med såret, men idag var det även en svullnad så hon fick gå ca 45min promenad för hand, kylt ben och kylgel och det blev faktiskt väldigt mycket bättre från att jag tog in henne till att hon fick komma ut i hagen igen. Jag tvättade även svansen och hjälpte Josefin att hoppa en häst. Jag byggde upp några hinder, filmade och hade Stella, alltid lika mysigt! När jag sedan kom hem var jag ute och sprang 4km, vilket tog typ 30min, och det var faktiskt förvånandsvärt skönt!
 
 
 Josefin och Caldero (Calle)

För övrigt så älskar jag verkligen att Josefin rider igen! Jag hade verkligen glömt bort hur skönt jag tycker det är när vi gör det ihop. Det känns som att det är så det ska vara på något vis. Att hon rider, tränar och tävlar på mycket högre nivå än mig. Att jag hjälper henne (ex hästskötare på tävling) och hon hjälper mig (ex tränar, kör). Det jag saknar mest dock är att åka iväg på alla meetings, fy fasen vad jag saknar det. Sundbyholm, Norrköping, Helingborg, ja, alla de där lite större som 7star och sådant. Saknar verkligen ihjäl mig!! Att gå med Calle Knäppskalle (som för övrigt är såld till Royne Zetterman), höja och sänka på framhoppningen, springa mellan framhoppning och ett bra ställe att filma från, gå på mässor, putsa och ja, allt saknar jag! Till och med de långa bil och båtresorna. På något konstigt vis så känns de aldrig långa, säkerligen för att jag hade bra sällskap och vi skulle iväg på skojigheter! Nästa meeting jag åker på lär vara när jag och Nelli ska börja åka iväg, men det är ett tag kvar tyvärr.. Men någon gång i framtiden säkerligen!


 
Imorgon ska jag till studion. Klockan ringer ca 8.00 och jag lämnar huset kl 9 och är framme 10. Just nu har vi grejer på g i USA och har precis fått respons vi ska fixa med imorgon. Mer än så kan jag nog inte säga än tyvärr. Det är rätt tråkigt faktiskt, att jag aldrig kan berätta något om musiken. Jag kan inte visa er "det här gjorde vi idag" som jag kan med allt annat, ex ridningen. Där kan jag säga hur ridpasset gick medan med musiken kan jag bara berätta när allt är KLART. HELT klart och ingenting innan dess. Menmen, så är det, men den som väntar på något gott väntar väl aldrig för länge? Eller?
En sak kan jag däremot berätta.. Jag ska sjunga för ALLA 8or på gotland. Tanken var att Olle också skulle komma och att vi skulle sjunga "Something About Us", men Olle kunde inte, så vi får lösa det på annat vis tråkigt nog :( 

Nä.. Nu ska jag försöka bli trött, så ses vi imorgon istället!
Puss och puss