Karolina Westberg

PISS-jobbig, bokstavligen
"Mamma jag åker till stallet nu!"
"Det är nog bäst, för snart kommer det börja regna"
And yes it did, men inte på en gång. Det första jag gjorde när jag kom till stallet idag var att gå raka vägen ut på ridbanan för att plocka bort alla hinder så Anna kunde sladda den och få den lite mjukare. Sist banan användes var när jag red där sist tror jag, och det är fasen ett tag sedan nu, så det han bli lite hård, men blev superfin efter sladdningen! Regnet kom inte förrän jag började plocka bort det absolut sista på banan men hann sluta innan ridpasset, tjoho!

Nelli är för tillfället brunstig, och gissa vad... Jo, det står en HINGST bredvid ridbanan som var väldans intressant enligt Nelli. Hon ställde sig och pissade under tiden Anna sladdade när hon fick syn på honom för första gången och under ridpasset....... Hallå... HUR JOBBIG KAN MAN VARA!??!?!? Hon är absolut inte svidig, grinig eller hoppig, men hon är så FRUKTANSVÄRT ofokuserad på arbetet och har bara koll på honom. När man närmar sig långsiden där han står går hon i slowmotion och har bara killar i kontoret. PISS-jobbig, bokstavligen (För brunsten, haha, jag är så clever..) så det slutade med att jag red iväg på en åker istället pga hade noll tålarmod kvar,  och ja - det gick bättre. 
 
Efter passet blev hon svabbad och fick en ren svans. Jag skrubbade även hennes vattenkar (som inte blev så mycket fräschare ändå) och fyllde sedan en bit för hand, med två hinkar till hjälp. När stallet var klart åkte jag hem för att hämta mamma för att åka till affären och handla. Middagen ikväll blir wookade grönsaker, nomnomnoooom!! Jag gick i duschen och tvättade håret. Tråkigt men ack så välbehövligt. Tvättar det ju bara 1 gång på 1-1,5v och ändå känns det för ofta... Gick upp och dukade och började hjälpa mamma med maten, så snart är den klar, tjoho!

Well, vi hörs senare!
Puss och puss