Här är några grejer jag är väldigt sugen på att få hem! Absolut INGET måste eller speciellt nödvändigt, utan mer för att jag gillar produkterna!

Nr 1 är en superfin Kingsland hoodie för ca 1200kr som är hur fin som helst! Jag älskar detaljerna och modellen! Tänk vad snyggt ihop med mina svarta CavalleriaToscana ridbyxor!! MUUUMMMMMSSSS!!
 
Nr 2 som är bilden uppe i högra hörnet föreställer en fjärrutlösare som gör att jag, med hjälp av den trådlöse fjärrkontrollen kan ta kort och börja filma från håll, utan att klicka på knappen på kameran. Denna kostar ca 200kr, men frakten hit är på 99kr den med, så det är det som tar emot från att köpa den.. Det är liksom 50% av det ursprungliga priset i frakt.. Jag betalar alltså 150% av kontrollen bara för att jag måste beställa.. Surt
 
Nr 3 är ett par suuuupersnygga skor!!! Ca 650kr. Tänk dem till ett par jeans eller ihop med en klänning! Älskar dem!
 
Nr 4 är ett par ridlegins från Kingsland för ca 1000kr. Vi får se om dem flyttar hem till mig i vår, hehe..
 
Nr 5 är ett Back on Track-täcke som kostar ca 1800kr. Detta är faktiskt någonting jag kommer införskaffa mig snart. Har hört mycket positivt om dem och ja, jag tror täcket kommer passa Nelli. Jag fick ett ländtäcke från BOT av Josefin i julklapp och blev då ännu mer sugen på att köpa ett av täckena också. Av allt på bilden står täcket högst upp på listan, helt klart!
 
Nr 6, last one - rosa höpåsar, hahahaha!! Jag hade sådana förut, men vissa har gått sönder och någon är borta, så jag tror jag har en kvar.. Jaja, inget viktigt alls, bara en kul grej ;)
 
Skriv gärna vad du är sugen på att få hem till dig!
 

27 december 2017

Lugnare

Min dagbok

 
Äntligen börjar dagarna lugna sig lite för mig. Mardrömmarna finns kvar, men dem är inte lika otäcka eller verkliga, så det är skönt. Mindre påtagligt helt enkelt! Dagarna har faktiskt kännts lite lättare i någon dag nu mot vad det varit de senaste veckorna och ja, det är helt enkelt lugnare för mig! För första gången har det gått två dagar nu som jag inte varit så trött så jag mått illa eller varit totalt orkeslös. Jag har faktiskt ORKAT rida, och inte bara gjort det för att jag måste. Jag har inte sovit mig igenom dagarna heller, så jag är sååå glad!! Nu har det förvisso bara varit så här i två dagar, men varje minut räknas! Kvällarna är däremot inte bättre än.. Men det är bara att härda ut. Det måste väl bli bättre någon gång? Eller?
 
Idag ska jag för första gånger på flera månader testa att gå tillbaka till studion igen! Vi lär inte göra så mycket egentligen, men det ska bli kul att träffa Patrik och snacka lite om allt möjligt, sen får vi se vad vi hittar på! Innan dess måste jag hämta foder då det är slut och efter studion ska jag till pappa och familjen där en sväng! Några av mina plastsyskon är nere från fastlandet, så jag ska dit en sväng! Stallet tar Josefin!
Hoppas ni får en bra dag! 
Lots of love!
 
 
Här kommer en liten uppdatering kring Nelli.
Igår red jag utan graman för första gången på länge, och ja, det gick, men det går ju bättre med såklart.
Grejen är den att Nelli inte är tillräckligt stark och stabil för att klara sig helt utan än, även om hon blivit myyyyyycket bättre. Nu är hon stadig i galoppen, men traven och skritten sitter sämre. Det värsta är övergångar från trav eller galopp till sktritt. Då blir hon stressad direkt och drar upp huvudet och DÅ behöver jag hjälpen från gramanen. Men som sagt, det har blivit mycket bättre sedan sist!
 
Idag hade jag "dressyr"träning för en tränare som heter Lotta, vilket gick hur bra som helst! Som sagt, Nelli stressar upp sig mycket vid övergångar från en högre gångart till en lägre och kör upp huvudet direkt, så vi jobbade lite på det och att bara få henne avslappnad. Jag frågade när jag gjorde i ordning Nelli om jag skulle ha graman eller inte, varav tränaren svarar "Ta det du känner att du behöver. Vi ska inte göra det svårare än vad det redan är" och jag blev så lättad! De flesta vill att man tar av alla hjälptyglar och trycker ihop hästen direkt, men jag och Nelli är inte där än. Vi behöver ännu bygga upp det, och det är en hel del kvar efter denna otroliga formsvacka. Nu går det åt rätt håll dock. 
♦ Hon är avmaskad då hon hade blodmask
♦ Fodret är korrigerat
♦ Hon har haft equiterapeut ute
♦ Gramanen har hjälpt en del så jag kan få henne avslappnad istället för spänd och som en giraff med dunder underhals etc
♦ Träningarna är igång
♦ Hon rids enbart för att bli avslappnad, så ingen hoppning eller något vidare markarbete
 
Det är verkligen så skönt nu när det börjar falla på plats, även om det som sagt är långt kvar! Det jag längtar mest efter är däremot att få hoppa igen!! Förutsatt att det funkar vill säga!

Men ja.. Annars går det framåt, sakta men säkert!
Tjohoo!