Wow! Det här året har jag verkligen tyckt om julafton! En dag jag annars hatat pga olika omständigheter, men i år, fy vad fin den var! Mormor och hennes sambo kom, min lillebror var hemma, likaså jag, mamma och Plåtis också! Och HERRE MIN GUD vilka julklappar jag fick! Det är heeeeelt galet! Fy vad jag är bortskämd.. Men ja, jag är i alla fall oerhört tacksam, både för min familj och mina julklappar! Jag vågar knappt berätta vad jag fått, för ja, det är mycket! Jag fick ett nytt träns, massa fantastiskt sköna myskläder som jag önskat mig, en ny appleTV (ni vet den där dosan som man kopplar till TVn för att se på lite vad som helst). Jag har en sedan tidigare, men har önskat mig en ny så jag kan ladda hem appar och kolla på mer än tv4, svt och netflix. Nu kan jag även se på D-play, vanlig TV, Viafree, jag kan ladda hem spel och ja, jag kan göra allt i princip förutom att surfa, så jag är jääääättenöjd! Jag fick dessutom EN BIL av min plastmamma!!?!?!??!?!!??! EN FUCKING BIL!!!!?!?!?!??!
 
 
Bilen jag fick är en chevrolet trans sport hon haft många år nu. Pappa och hon har köpt en ny mini-cooper, så har 2 till bilar (den ena körs bara på sommaren dock) så ja, JAG FICK CHEVREOLEN!! Shit! Jag kommer ha kvar min lilla bil till att köra till och från stallet då den drar ca 0,6 och min nya drar betydligt mer, så jag kommer nästan bara använda den när jag ehöver bagageutrymme eller ska dra släp. Jag är verkligen sååååå tacksam!!! Jag har kört Nelli med den bilen en gång och det kändes jättebra! 7-sitsig automat. Tar man bort sätena bak kan man dessutom lägga in en madrass och sova där om man nu får för sig det! Wow, jag är så oerhört glad!!! 
 
 
Juste! Jag fick ett "öjn" armband också! Jag har velat ha ett sådant sååååå länge!! Det är alltså ett armband (finns även i örhängen och halsband) med gotlandskartan som smycke. Som på bilden. Jag har velat ha ett sådant sååååå länge, och världens bästa Plåt (mammas sambo som jag kallar Plåt eller Plåtis) gav mig ett! Ååååååh vad jag blev glad!! 
 
Vad gav jag för julklappar då? 
Mamma fick en ny temputkudde till bilen, en sådan där nackkudde ni vet? Samt en stooooor tomte hon önskat sig, men den fick hon någon dag innan jul så vi kunde hänga upp den. Den klättrar på en stege mot taket och skorsstenen. Min lillebror fick en Adidas-t-shit, mormor fick tofflor man värmer i micron som vetekuddar, Plåtis fick underställ och en tröja bland annat. Men det bästa av allt, det var faktiskt hela stämningen. Den var verkligen bra! Bättre än någonsin och det tror jag beror mycket på att alla vi haft tuffa år kring mig och att vi alla nu kommit varandra så nära under all kaos. Man ser livet på ett helt annat sätt. 
 
Hoppas er jul var super! Kommentera gärna!
 
Emma

Men åhh!!! Haha, vilket underbart inlägg, och vilken nice julklapp!!! Så roligt för dig med Chevan! Ja, de andra julklapparna lät också riktigt fina! Tummen upp!!! :-D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress