2 december 2017

Länge sedan

Min dagbok

 
Nu är det sådär länge sedan jag bloggade igen tråkigt nog, men jag har verkligen haft annat för mig, minst sagt!
Sen sist har det inte hänt jättemycket. Nelli har gått lite halvlugnt, men har varit fin! I förrgår trimmades hon på banan och kändes verkligen superfin stundtals, mestadels mot slutet. Äntligen fick vi ett litet kvitto på att det åtminstonde går åt rätt håll. Formen var bra och jag kunde jobba henne klokt, vilket såklart kändes super! Hon var med på yttern och tog det stöd jag ville ha, lyssnade fint för skänkeln och ja, var allmänt med mig. Igår regnade det och var riktigt uggigt på kvällen när jag var där så då struntade vi i ridningen. Nelli HATAR ju regn och går och försöker skydda huvudet så mycket hon kan, så är det inget viktigt pass kan faktiskt både hon och jag få slippa. 
 
Idag tänker jag nog rida ut henne faktistk vilket ska bli ganska skönt! Jag gillar inte att rida ut själv i vanliga fall. Tycker det är svin tråkigt om jag ska vara ärlig, men det behövs ju också... Rida ut med andra är däremot supermysigt och kul, men själv.. Nä!
Utöver det sitter jag mycket med plugg inför BE, så ja, det kanske inte är allt för långt kvar till uppskrivning och uppkörning... Vi får se! Är så jävla nervös faktiskt! Mycket mer nervös över att jag faktiskt ska skriva upp än vad jag varit inför nationella proven i skolan! Vet inte varför, men jag antar att det är för att jag ändå gjort x antal sådana prov tidigare, men ja, jag har ingen aning, skit nervös är jag i alla fall!!! Både för uppskrivning och uppkörning. HJÄÄÄÄLP!!!! Kan inte någon annan göra det åt mig?!?!?!?!? Snääääälllllla!!!
 
Annars är läget lugnt! Solen skiner faktiskt idag, tjoho!! Men som sagt, det jag ska göra är att rida, fixa boxen och plugga! OCH ÄTA NUDLAR!!! Har varit så sakrans sugen på det i flera dagar nu, men det har inte blivit av, men idaaaaag!! nomnomnomnomnoooom!

Nä.. Nu ska jag göra något vättigt.. 
Vi hörs!
Lots of love!
 
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Åh jag saknar hästar jättemycket! älskade, fina djur <3
Spana gärna in min julkalender

Josefine

vilken fin häst! Hoppas det gick bra att rida idag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress