Eeeeeeeehhhh... Vad hände idag ens? Nelli var jättejätte lugn, nästan slö vid ridning, men ändå väldigt fin och ridbar vilket kändes superkonstigt. Funderade på om hon fick för lite kraftfoder eller något, men ja, hehe, det märks inom några dagar isåfall. Istället för att rida ut red jag henne däremot på banan, red över ett litet kryss några gånger också, vilket kändes bra! Längtar efter hoppning!!! Equiterapeuten kommer till Nelli på mån så det är nog bättre att rida henne på banan nu dessa två dagar som är kvar, så får hon komma ut i skogen senare. 
 
Efter ridpasset stannade jag kvar läääänge i stallet för att raka Nelli. Herre min gud vilken lurventuss hon var! Helt sjukt! Hon har nog aldrig haft så mycket päls faktiskt, men nu är den tack och lov borta. Det blir ju så mycket mer praktiskt när ridhästarna är rakade. Enklare att hantera helt enkelt. Konstigt nog stod hon även still även vid rakningen och hon var såååå duktig! Som jag säkerligen nämnt tycker hon det är jättejobbigt när jag tar frambenen, framförallt vid knät och jag gissar att det beror på att hon ogillar vibrationerna. Hon har nästan lagt sig ner förut, men idag gick det verkligen jättebra! Visst tyckte hon det var lite läskigt i början, men efter ett halvt ben stod hon helt still. Duktig Nells! Jag fick dessutom komma upp närmare hennes öron och även ta lite i ansiktet, så jag är nöjd! Imorgon rids hon på banan igen och jag ska troligtvis raka Josefins häst också.
 
Utöver det pluggar jag på. Bäst resultat hittills är 54/55 och gränsen för godkänt är 44. Som sämst får jag 48, men oftast över 50. Är så jääääääääääää*vla nervös över att skriva och köra upp! Fy! Jag slår vad om att jag kommer avboka i sista sekund igen, det har jag trots allt gjort förut...... Dumt! Klarar jag det inte så är det ju bara att plugga vidare och försöka igen, svårare än så är det inte, men jag är livrädd.. Bokstavligen!
Fy!
Nu ska jag iaf äta lite B&J, nomnomnoooom! Passar även på att säga godnatt!
Ses imorgon!
 
Emma

Nähä du, du avbokar f*n inte! That´s the easy way out - och den tar du väl ändå inte??? ;-)

Kul att pållan var så lugn - det jag sett av din häst såhär på nätet är att hon är het liten typ :-D Men isf var det väl välkommet, kunde du passa på då att trimma lite extra osv? Jag har ju ofta ridit s.k. "heta" hästar; och då är det ofta svårt att verkligen komma till ro och verklig ridning i markarbetet, vilket jag alltid lagt mest vikt och betoning på. Men samtidigt också tyckt varit som allra roligast (faktiskt!). Vilka övningar brukar du ägna tiden åt närt du gör markjobb på egen hand med Nelli?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress