Foto: Isabelle Olofsson

Hej igen!
Denna helg är det jag som har stallet, vilket innebär att jag måste kliva upp på morgonen för att vara i stallet ca 8, släppa ut alla hästar, fodra, mocka, fixa nya höpåsar, fixa kraft till alla, ta in hästarna på em igen och motionera Nelli. Fullt upp med andra ord. Jag fick faktiskt turen att få en FIN morgon för en gångs skull. Inget regn alls och solen gjorde himmelen och molnen rosa och ja, det var fint, men visst är det lite jobb med stallhelger. Sjukt lyxigt att bara behöva ha var femte helg dock, ALLA andra helger är det enda man behöver åka till stallet för att rida, man slipper mockningen och ja, allt som ni säkert förstått vid det här laget! Haha!

Nelli känns det verkligen som att vi är på väg mot rätt spår. Vi kollade masken på henne, vilket sedan resulterade i en avmaskning. Hon får extra magnesium, ökad kraft och ja, allt går framåt helt enkelt, men det kommer ta tid och är ett arbete som kommer rör sig succesivt. 
 
 
Med mig då?
Nu är inte en bra period och det värsta är att det blir värre och värre för var dag som går, men jag tar mig säkert upp till slut igen. Åtminstonde lite! Mer än så har jag egentligen inte att säga för till fället faktiskt.. 

Nu är jag nyduschad och halvsitter i sängen och ska se om jag kan hitta på något jag orkar se på. Långfilmer och sånt är inte riktigt min grej just nu. Eller vissa dagar går det bra, men idag kommer jag inte hänga med alls. Det är en HELVETES dag, men som sagt, det går säkert över till slut även om det känns som att allt bara går runt och runt, om och om igen och jag hatar det! Även om jag försöker bli bättre nu mer än någonsin så går det inte, hur mycket jag än vill och sliter för det, det går inte och det är så fruktansvärt frustreande. Jag gör mindre dumheter, men känslan är fortfarande den samma och det känns som det ska ta kol på mig ibland. Bokstavligen. Idag är en sådan dag. Men det är väl bara att ta nya tag imorgon och hoppas att jag somnar snabbt MEN SLIPPER FUCKING MARDRÖMMARNA!!!! Jag HATAR dom! HATAR HATAR HATAR, farmförallt när de är så verkliga. Jag sover, men jag tror att jag är vaken, för jag är i mitt rum, men jag kan inte röra mig och någonting ska göra allt den kan för att plåga mig så mycket som möjligt. Jag blir så jävla rädd ärligt talat, men just mardrmmar är inte så mycket man kan göra åt tyvärr. 
 
Nåväl, nu har jag pladdrat klart!
Vi hörs!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress