Heeeej på er! Nu äntligen är jag tillbaka här! Varför jag varit borta? Haha, jag har ju pluggat till körkortet såååååååå mycket nu! All min "lediga" tid! Jag fick alla rätt hemma, men fick 2 fel för mycket på själva uppskrivningen. Två dagar senare klarade jag det däremot med god marginal! FÖRSTÅR NI HUR LÄTTAD JAG BLEV?!??!?!?! Och GLAD!! Jag klarade det!!! MEN... vad sjutton ska jag göra på dagarna nu då när allt jag gjort nu är att rida och plugga? Knasigt! Däremot måste jag börja köra mer, men enligt reglerna har jag ett år på mig att klara körningen från den dagen jag fick mitt godkända teoriprov, så ja, jag har tid! Men jag vill självklart ha det innan träningarna drar igång, så jag ska boka körlektion nu och även köra lite med pappa när han har tid. Vi bor ju rätt långt ifrån varandra, så det är lite krångligt ibland, men det ska vi lösa! Det ska bli såååå skönt när jag kan ta bilen och släpet helt själv och köra iväg med Nelli, eller någon annan för den delen! Det kommer bli en stor lättnad att kunna åka själv utan pappa då hans hästintresse ligger på 0% om inte mindre. Självklart intresserar han sig för mig och min hobby, men han hade ju inte direkt gjort någonting hästigt om inte jag hade häst. Han har kört till tävlingar, vilket jag är såååå tacksam över, men jag har inte velat be om träningar och sådant, just pga hanns ointresse. Han hade säkert ställt upp ibland, men man får ju inte glömma att han har en timmes resväg mella jobb och hem, samt jobbar ulltid, samt har en hund, samt går upp oerhört tidigt på morgongen, samt lägger sig tidigt, så ja, det är väl inte de bästa förutsättningarna.. Men som sagt, snart kan jag själv :D
 
Vad som hänt med Nelli sedan sist är att hon varit vid equiterapeuten, men allt kring det tar jag i ett inlägg imorgon. Det finns en del att skriva nämligen!
Men nu ska vi laga lite middag, så vi hörs imorgon!
Grattis till Hanna och Chris i Idol också! De är fantastiska båda två! Hanna är sån jäkla girl-power och artist, medan Chris är någon slags gud! Hade blivit glad vem som än van! 
Hoppas det går bra för dem nu efter Idol också!
 
Emma

Grattis!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress