19 december 2017

ZzzZZZzzZzZ

Min dagbok

 
 
Gooodmorgon, godmooorgon, hör fåglar sjunga glatt, godmorgon, godmorgon i köööööööööööööööör!!
Heeeej på er!
Idag är det... Eehm, vänta, jag måste kolla telefonen. 
Idag är det TISDAG, tjohoo! 
 
Nej, nu ska jag sluta vara överentusiastisk, haha!
Hej!
Idag är det som sagt tisdag. En helt vanlig dag i början av julveckan. Hur sjukt är inte det?? Det är julafton på sön?!!?! Det var ju precis oktober för sjutton?! Knäppt!

Sedan sist har jag inte gjort så mycket. Jag hade ju stallhelg nu i helgen och gjorde inte så mycket mer än det. I söndags var tanken att jag skulle rida, men jag lyckades såklart somna istället, så det blev ingenting av. 
På tal om sömn. Fyfan vad mina mardrömmar blir värre! Fy, jag HATAR dem såååå mycket! Det är inte så roligt att vara livrädd i sömnen liksom, men ja, det finns ingenting att göra åt saken direkt. 
 
Igår reds Nelli en sväng på banan för övrigt och hon var fin! Det var lite hårt underlag, så hon fick gå lite lätt, men skötte sig suuuper! Fina skruttan! Allt börjar verkligen falla på plats nu! Masken är borta, fodret är ökat, ridningen ändrad, hon har kommit loss i kroppen efter equiterapin och ja, det går helt enkelt framåt tack och lov!! Men allt det har jag ju redan sagt... 
 
Just nu sitter jag iaf i soffan och har precis gjort brasa. Michelle ligger kvar i mitt rum och sover medan jag varit uppe någon timme nu. Jag somnade sååå snabbt igår, haha! Innan dess färgade vi hennes hår och hade massage, så ja, jag är minst sagt öm i kroppen idag, framför allt i vänstersidan, men det är så skönt att komma loss lite! 
 
Ikväll är det möte/julmys i stallet och innan dess ska hästarna ridas och boxarna mockas, så jag åker dit lite innan 15 och rider sedan ihop med Josefin! Skojsigt skojsigt!

Nu har jag inget mer att säga faktiskt! Haha, vilket haffsslaffs inlägg. Heeeeelt osammanhängande, minst sagt!
Men vad gör det då? 
Vi hörs hörrni!
Bye!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress