Karolina Westberg

En ledig dag
Söndag, söndag, söndag 
Dagen jag har mina städrutiner för att kunna starta nya veckan med nya lakan, nystädat rum, nyduschad och nyrakad. Allt hänger i sin plats i garderoben där färgordning och tjockleksordning råder. Nu städar jag egentligen de flesta dagarna i veckan förvisso, men ett måste är att göra det på en söndag! Sen blir det som sagt redan på tisdag igen. Jag HATAR när det är skitit, även om det så gäller ett par hårstrån som föll ned ur borsten när jag borstade håret. I mitt rum är det rent!
 
Idag var första dagen på felra veckor som jag inte varit i stallet, och fy s - a - t - a - n vad tråkigt det var! Herre gud, hur kan jag någonsin klaga på att jag inte orkar åka till stallet när det är ännu jobbigare att vara hemma en hel dag även om jag hittat på annat. Idag åkte jag istället med min vän Gabriella för att ta lite bilder som vi gör ibland. Vädret var dessvärre ingen höjdare, så bilderna blev inte jättebra då det var så mörkt, disigt och grått, så vi får nog göra om det snart igen!
Har spring i benen nu vill jag lova.. Vill ut och springa, meeeeeeen det är nog dumt när man tagit massa medicin för att sova. De misser sina effekter då vill jag lova -.- Blööö
 
 
IMORGON kl 08.00 kommer en ny video upp på min YT-kanal. En story-time med pinsamheter från skolan som bara Karro Westberg råkar ut för. Pinsamt var bara förnamnet på vissa händelser, men det får ni se imorgon! Ytterligare en till video är filmad och 3st ligger på lager för att filmas. Jag har sååå roliga idéer just nu och längtar efter att få spela in och lägga upp! Hihiiiiii!
 
 
Imorgon är det uppstigning kl 07.00 för att ha möte i Visby 9.00-10.00, sen kilar jag hem och far till stallet. Kanske spelas en ny video in redan då, vi får se vad jag orkar och känner för, men rellaterat till stallet är den i alla fall!
Meeeh, saknar Nelli nu när jag inte varit vid henne idag :( Min fina lilla tjej som gör livet så mycket bättre med sin tillvaro! Meeeen imorgon ses vi igen!! Wiii!