Karolina Westberg

Humörsvängningar
 
Hej på eeeeer! Hur mår ni?
Jag mår sååå bra nu när vädret är fint och jag har fina människor omkring mig, men vilka humörsvängningar vädret har?? I förrgår var det snöblandat KALLT och BLÖTT väder, vilket det var igår morse också, men det ebbade ut mot eftermiddagen som bjöd på sol, men blåst. Idag är det sådant fint vårväder och man kan ju inte annat än att bli lika lysande glad som solen själv. Jag ÄLSKAR när det är fint väder! Jag känner mig så nöjd, glad och energifylld! Love it! Michelle sov hos mig inatt och imorse åkte jag, hon, min lillebror och hans kompis mot Visby då lillebror skulle på körlektion och jag på möte. Tänk att han är hela 18 år nu?? Och jag blir 20? TJUGO PÅ LÖRDAG?????? VART tog tiden vägen?? Det känns så oerhört konstigt i och med att jag låg inne nästan hela året som 19.. Det känns lite hemskt faktiskt. Att jag missat ett helt år. Jag minns nästan ingenting...

 
Ikväll är det träning för Josefin, vilket är välbehövligt som vanligt. Nelli har däremot varit väldigt fin de senaste dagarna. Förra veckan skrittades och travades hon mycket. Många skrittrundor på asfalt och lite trav. Hon kändes super både då och nu när hon fått gå lite hårdare igen. I måndags gick hon ett pass i ridhuset där vi red mycket framåt som alla tjatar om. Fram, fram och fram under uppvärmningen, vilket jag faktiskt satte. Kände däremot att det kändes lite stressigt, men jag hittar nog alla knappar kring det snart. Tisdagen fick hon komma ut i skogen i alla gångarter. Hon fick sträcka på sig i galoppen men även jobba lite tillbaka och sätta byten på rakt spår. Hon var verkligen hur fin som helst och det märktes i ridningen dagen efter då hon var oerhört stabil, vilket jag hoppas hon är även idag. 
 
Nu ska jag äta morot och kolla tv, sen ska jag redigera en film till YT, så vi hörs senare!
 
#1 - Anna Friman

Inte för att verka orespektfull eller "otålig" haha men är nyfiken på att höra varför du har legat inne så mycket. Absolut inget du måste dela med dig av men har för mig att du sa att du skulle berätta nångång. Kram!

Svar: Japp, snart är det dags, men inte riktigt än. Väldigt snart dock! (tror jag, hehe)
Karolina Westberg