Karolina Westberg

Söndags-fix och mello
 
Söndagar.. I love and hate u! 
Söndagar är nämligen den dagen under veckan jag fräschar upp mig inför kommande vecka. Jag tvättar bara håret max 1 gång i veckan, vilket då är på söndagar. Nu är det dock 2 veckor sedan jag tvättade det... Så ja.. Jag är lite äcklig! 
Utöver håret så fixas mina naglar. Eller fixas och fixas, de är så korta nu, så det enda jag kan göra är att måla dem och ibland fila till formen lite bättre. Sängen får nya lakan och golvet dammsugs. Allt ställs till rätta oavsett vad det är. Kläder hängs tillbaka till sin rätta plats, väskorna radas upp, allt damm ska bort från piano och hyllor etc etc. Jag brukar faktiskt städa hela badrummet också och dammsuga resten av huset, så mamma och hennes sambo har lyx. Haha, jag städar flera gånger i veckan.
Jag har en fråga till er på min snap - karrowestberg

Igår var det mello. Såg du?
Gårdagens avsnitt var okej. Jag gillar inte de avsnitten där de tar in "humor-bidrag". Det finns två större musiktävlingar i sverige, den ena är idol och den andra mellodifestivalen och jag tycker det är oerhört tråkigt att de inte kan hålla tävlingarna seriösa. Varför ta in exempelvis jean banan? Fine, han kan locka tittare, men han har en annan scen att stå på än mello. Min åsikt. 

Jag älskar däremot deras pausnummer de hade igår! Det var verkligen jättebra! Det hade varit intressant att se hur de sätter ihop ett sådant välgjort medly. Och det där med Linda Bengtzing...... Haha, jag dog (men återuppstod, jag lovar!) (här är länken, det gick inte att lägga in klippet här - https://www.youtube.com/watch?v=1i580tbB2rg )
Min favorit var såklart Lisa! Skickade ett lycka till sms lite innan det började och enligt mig var hon och Mariette bäst.