Karolina Westberg

To do
 
Heeeeejsan!
Gårdagen sprang förbi i slowmotion. Vilken trist dag det var... Jag gick upp 8 för att vara i Visby kl 9. Hann införbi Coop för att köpa en jordgub/kiwi Celsius innan jag gick in på mitt första möte. Vad vi sa? Jadu, INGEN ANING.... Efter det skulle jag i alla fall till läkaren och sjukskrivning fortsätter åtminstonde 3 månader framåt från och med igår. Tråkigt, men samtidigt vet jag ju också att jag inte kan jobba för tillfället. Men jag hoppas på att kunna det snart! Det skulle vara skönt!

Efter mötet hämtade jag upp Michelle för att åka tillbaka till Coop och tömma deras Celsius. De kostade 11kr (ink pant och allt sådant) då den smaken ska ut ur lager. Jag ÄLSKAR den. Det är den enda jag dricker, så det känns lite dubbelt. Skönt med billiga, men tråkigt att de sedan försvinner. Då finns de bara kvar på Coop-öster, och det är inte så ofta de finns där heller.... Ska försöka fjäska till mig att någon butik i hemse tar in dem. Då lär de sälja vill jag lova ;) I alla fall om det finns en Karro Westberg i hemse.
Nog om Celsius. Nelli skrittades ut på kvällen vilket var mysigt!

Idag händer inte jättemycket. Jag har tänkt att jag ska städa min bil då den är väldigt skitig igen. Det blir lätt så när jag oftast åker i ridkläder. Det drar in lite smuts om man säger så.. Igår sprutade jag av den med högtryckstvätten men skrubbade inte dumt nog, så jag måste nog göra om det.... Annars ska den som sagt städas invändigt, vilket även huset ska. Stallet ska jag också till såklart. 
Aaa, det är väl vad som händer idag. Jag lär sätta igång ganska snart så det blir klart. 
Hey ho, let's go!