Karolina Westberg

Update
Jag och Michelle
Heeeeej!
Klockan är för tillfället 11.15 och jag har nästan varit hemma i en timme. Imorse åkte jag till Visby för att lämna av Michelle som sov hos mig inatt och gick sedan på banken när jag kom tillbaka till Hemse efter att ha kört bil i 2 timmar. Vädret idag är lite sisådär. Det duggar lite, men inte mer än så, så det är ändå skönt!

Jag minns inte riktigt vad som hänt de senaste dagarna (har väldigt svårt med minnet vissa stunder), men jag vet att jag tränade Nelli för Josefin i förrgår, vilket inte gick superbra. Egentligen gjorde vi inte så mycket, men det var så annorlunda att det blev mycket. Som jag nämnt tidigare är jag ganska förvirrad i min ridning just nu då jag är mitt emellan min gamla ridning och min nya. Jag vet inte längre vad som är rätt och vad som inte är rätt, om jag ska ha lång eller kort tygel, om jag ska göra si eller om jag ska göra så för hur jag än gör så gör jag tvärt om. Jag kanske får börja tänka tvärt om? Att det jag gillar är dåligt och att det jag avskyr är bra? Det är ungefär så det känns, men samtidigt vet jag ju att det nya är bättre.

Igår låg vi och kollade på Sofias Änglar med varsin fruktskål vilket var sååå mysigt!  Idag och imorgon ska jag rida både Nelli och en ponny som står i stallet, Frippe. Nelli får jag se vad jag gör med, troligtvis skrittar jag ut, vilket jag även gjorde igår och Frippe ska trimmas i ridhuset, vilket faktiskt ska bli kul! 
Om det är bra väder imorgon har jag även tänkt spela in en film till YouTube igen som jag vill ha upp på måndag, annars filmar jag nog på söndag. 

Nu ska jag kolla lite youtube-klipp innan jag beger mig mot stallet!
Ni har väl inte missat mina två förra filmer på YT?