Karolina Westberg

LÅNG dag i stallet
 
Phu, äntligen hemma!
Åkte till stallet 13.30 och kom hem ca 20, men hade kunnat komma hem betydligt tidigare om allt gått enligt plan. 
Jag började med att göra stallet (4 boxar att mocka, 9 höpåsar, vatten och sopa), stod sedan och pratade med ägaren till stallet väldigt väldigt väldigt länge för att sen kila iväg till ridhuset och rida. Tanken var att bara ta ett kort och enkelt pass, men hon var inte alls lika mjuk som vanligt, så vi fick jobba på lite med det. Kylan har säkert hjälpt till med den biten.. Mycket trav och försöka få mjuk. 
Väl tillbaka i stallet tog jag in de andra hästarna och började sedan tvättade Nellis svans med en rad olika produkter. Putsade under tiden produkterna satt i svansen och fick sedan vänta på att den skulle torka så jag skulle kunna fläta svansen, så under den tiden packade jag ner allt inför morgondagens träning och fortsatte putsa det som var kvar. 
 
20.30 åt vi middag och hade sååå kul! Jag tror fasen aldrig vi skrattat så mycket under en middag förut, haha, fy vad roligt vi hade, jag, mamma, Plåt, lillebror och hans flickvän Elin, gud vad vi skrattade!! Nu ska jag inte göra mer än att lägga mig till ro i sängen och förhoppningsvis somna snabbt. Imorgon väntar som sagt träning för ännu en ny tränare, vilket ska bli intressant. Film lär komma
 
Nä - Ses imorgon!
Godnatt!