Karolina Westberg

Ny video
 
Hej på er!
Jag har inte riktigt hunnit blogga någonting nu, då jag haft väldigt fullt upp, men nu är jag här igen! 
Igår åkte jag till stallet runt 9 för att rida ut tillsammans med Thea och Anna. Jag gjorde även stallet, haha, som alltid. Sedan åkte jag hem för att duscha och fixa mig för att sedan åka direkt till studion där vi jobbade några timmar, vilket gick bra! Snart händer det grejer! Jag var även tvungen att hämta en fodersäck till Nelli, handla och hälsa på Michelle, för att sedan köra 1,5h hem i det hemska vädret. Jag såg INGENTING vissa stunder, 30km i timmen körde jag och som snabbast körde jag 60. I vanliga fall tar det ca 45-50min att köra den sträckan....... 
 
Idag åkte jag och Thea till stallet igen och fy satan vilket väglag!!! Vi körde ca 40-50km/h. Det är ISBANA, bokstavligen. Tror fasen man skulle kunna åka skridskor..
Det enda vi gjorde i stallet var att mocka och byta täcke på Nelli. Fick knappt upp dörrarna när man skulle ut då det blåste så mycket. Man fick upp den en bit, sen kom världens vind och man FLÖG BOKSTAVLIGEN tillbaka ihop med dörren. Vi funderarde på att gå till ridhuset en sväng, men avstod. Jag funderar däremot på att åka tillbaka ikväll för att rida. Det beror lite på hur jag mår och hur vädret är (Har alltid mensvärk de luxe dag nr1, men efter värktabletter och värmekudde brukar det lägga sig. Kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade sådan fruktansvärd mensvärk när jag provred Nelli? Haha, jag tänker verkligen alltid på den provridningen när jag har mensvärk nu, haha, wtf) 
 
Jag är väldigt sugen på att spela in en video till YouTube, har ni något förslag? Vill ni se något spec? Kommentera isåfall. 
 
Btw, låten högst upp i inlägget spelas mycket nu. Jag tycker verkligen om den, och man hör såååå tydligt att det är Miley Cyrus lillasyster! Love it!