Karolina Westberg

Enhörningar utan skor
Det här med tappskor, hur irriterande är inte det? Nelli är i slutet på skoningsperiod och ska snart till hovis, men självklart har hon redan tappat TVÅ och en sitter löst.... Hur är det ens möjligt? Visst har hon inte perfekta hovar, men TRE skor?!?!? HUR?? I tisdags tappade hon ena bakskon, men det gjorde inte så mycket. Igår tappade hon rn framsko och den andra bakskon är lös, så jag hoppas verkligen hovis kommer SNART!

Igår fick i alla fall Nelli komma ut i skogen och galoppera en hel del och tanken idag var att hon skulle få komma ut igen, men jag vill inte rida henne med två skor mindre och en lös, så det får vänta. Självklart inte för många dagar, men hon kan vila nu. De två dagarna innan var mest att jogga bort träningsvärken efter hoppningen. 
 
Anmälde till tävling igår i gropen vilket är bara någon liten minut från stallet med bil. Första klassen blir en 1m i RAS div.II och andra klassen blir antingen 1m igen eller 110, det beror på hur allt känns. Anmälan står i 110 klassen, men jag är berädd att ändra den om jag inte tycker det är en bra dag för det, så tiden får avgöra det valet. 
 
Annars då?
Körkort, stallet, möte, körkort, stallet, möte, så det är väl det. Jag hinner inte ta körkortet innan tävlingen då det inte kommer finnas nog med tider för mig, så det får vänta. Men jag kämpar på. Klarar alla prov och kör bra, så jag hoppas det räcker. Kan inte surrning och sådant klokt dock, men det får jag lära mig. 
 
Nu ska jag äta  jordgubbar, så vi hörs senare, tänkte bara svänga in här med en kort och rätt trist uppdatering!
Bye