Karolina Westberg

Styrketräning
ÄNTLIGEN var det uppehåll i all regnrusk idag. Igår var vi inne på tredje dagen med konstant regn så Nelli fick faktiskt vila de dagarna. Tanken var dock att hon skulle ridas dag 3, men det kändes så taskigt att hon skulle gå från kall, till varm till kall igen, så då kunde hon lika gärna stå tänkte jag. Jag kanske tänker konstigt eller överdriver eller något, men eftersom det inte är någonting speciellt förrän i slutet av månaden så tyckte jag inte att det gjorde så mycket. Självklart inte optimalt, men inte helt åt helskotta heller.
 
Idag gick hon däremot lite markarbete med stärkande övningar. Jag hade en serie med tre räcken, ett galoppsprång med bomar emellan, alltså typ stutts fast varannan var hinder och varannan var bom på marken. Hade även ett räcke uppsatt som hon fick hoppa över. Som ni vet är räcken hennes svaga sida då hon inte riktigt lyfter upp frambenen så mycket, så vi fick 2 ner på det, men annars gick det super! Hon var konstigt nog väldigt mjuk och fin i kroppen trots vilan och hon kändes super! Man märkte dock att hon blev trött mot slutet, men hon fortsatte ändå kämpa vilket hon verkligen ska ha guldstjärna för. Speciellt med tanke på hur hon var när hon kom. Tvärstopp när hon blev trött... Men inte längre tack och lov! Imorgon ska hon få gå lite mer banlikt eller om vi tar det en annan dag, det får vi se imorgon. 
Jag fick film från precis i slutet (så hon hun bli lite trött) och får film på nästa pass, så jag tänker att jag sätter ihop de två så får ni se båda då!
Nu ska jag försöka sova. Har 2 möten imorgon, första kl 9 i Visby = Uppstigning ca 7, och andra mötet kl 11 i Hemse, så jag måste åka DIREKT efter första för att hinna till andra.... Men det blir bra! Vi hörs imorgon, då ska jag visa mina glasögon också... Fy, men SHIT vad skönt det var att ha de på sig när jag körde!!