Hollla! 
Jusst nu sitter jag i soffan och är DÖTRÖTT efter dessa halvt kaotiska dagar. Det har varit uppstigning tidigt och sena nätter med plus händelserika dagar. Fläng hit, dit, här och där, phu, men nu har allt snart lagt sig. Ska upp imorgon kl 7, men sen tror jag faktiskt det är lugnt igen, äntligen!
Som jag sa så sitter jag i soffan med mamma och ska snart äta. Vi har gjort pizza-kit och ska snart se på Beck ihop vilket är supermysigt! Älskar pizza-mys-kvällar! Precis som förr! Då var det antingen pizza eller räkor och kräftor som jag ÄLSKADE och jag åt alldeles för mycket, de andra fick typ ingenting, haha! 

Utöver det har det inte hänt så mycket idag. Som sagt, kaotiskt, men idag har gått bra! Gick en snabbis på stan för att köpa nya chinos och sen åkte vi mot stallet. 
 
Igår kom en veterinär till Nelli då jag tyckte hon såg lite lite liiiite ofräsh ut ibland när jag linade henne på liten vol trots att hon är finare än någnsin i ridningen. Vet kände igenom hela Nelli och gjorde böjprov utan anmärkningar så allt är grönt! Tjoho!! Men hörrni...  Hur jäkla jobbigt och nervöst är inte böjprov och genomgångar?? Fy, man glömmer ju nästan att andas, men som tur var är hon helt fräsch, men hon förstod varför jag reagerat då hon är lite lite kort ibland på lilla volten, men som sagt är hon helt fräsch (hahha, hur många gånger har jag inte sagt det nu????) så nu börjar förberedelserna inför kommande utmaningar, bland annat nästa tävling där jag även rider lag. Om jag rider 1m eller 110 individuellt får vi se. Det beror på hur allt går nu innan. 
 
 
1. Jag sjunger alltid till instrumental musik i bilen. Går oftast in på YouTube "sing2piano" och sjunger massa olika låtar. Bilresorna blir sååå mycket roligare då ju!

2. Jag snöar in mig OTROLIGT HÅRT på vissa "maträtter"
Heeerreminguuud vad jag snöar in mig på maträtter!! Eller maträtter och maträtter, det kan vara vad som helst, gemensamt för ALLA gånger är däremot att så fort mamma köper hem exempelvis en stor förpackning så tar perioden slut innan jag ens öppnat. Det händer så V A R J E  G Å N G !
Förut åt jag tacos var endaste dag, sen ändrades det till risifrutti, sen till vegfilé och potatissallad, till vitlöksbröd och nu veg pytt i panna med rödbetor, hallåååå, jag äter det v a r j e  dag när jag är i mina perioder. Varierat osv...... 
Är det någon annan här som är som jag? Jag skulle gärna vilja äta mer varierat, men det går verkligen inte, haha!
 
3. Jag HATAR att gå i vanliga tighta jeans. Är så fruktansvärt obekväm i det, ni anar inte!! Köpte ett par chinos nu för någon vecka sedan som jag verkligen trivdes i, men hann bara använda de EN GÅNG innan de försvann... De är spårlöst borta och jag har letat över allt. Under madrasser, i tvättstugan, i alla bilar, i allas garderober, under möbler bakom sängar osv osv osv, men de finns verkligen inte, så jag lär väl få köpa nya... 
 
4. Jag ska få glasögon... Jag har egentligen alltid haft ett mildare brytningsfel, vilket gör att jag ser dåligt på långt. Jag klarar mig för att få köra bil utan dem, men det är ju ingen nackdel att ha dem. Har betalat in 1000kr nu och ska betala resten när jag kan hämta ut dem. Shit vad det kommer vara ovant.. Ska alltså ha de när jag sitter vid dator/tv och när jag kör bil, men jag behöver inte annars till vardags tack och lov. Lite segt dock att ändå behöva betala så många tusenlappar när jag inte ska ha de hela dagarna, men jaja, sånt är livet ibland.. 
 
5. Jag ska spela på en festival i almedalen i sommar. Kan skriva mer om det senare, ni måste ju faktiskt komma och lyssna!!
 
 
Hm, det var länge sedan jag skrev någonting om hur Nelli har blivit riden, så jag minns knappt vad som finns att säga.. 

Idag gick hon ett pass ute i skogen och var förvånandsvärt fin faktiskt. Hon trampade på bra i alla gångarter och skummade i munnen. Hon fick galoppera och trava lite (ca ett varv i varje varv(haha??)) i hööögt gräs för att trampa igenom ordentligt, vilket hon sköte fint. Älskar att känna hur hela kroppen verkligen arbetas igenom på ett sådant vis. Underlaget i övrigt var varierat. En del är lite hårdare, annan helt perfekt, lite gräs och lite asfalt, så allt möjligt som sagt, och det är ju då det blir sunt. Att nöta på ett och samma underlag är ingen höjdare.. 
 
De tidigare dagarna har hon fått jobba lite på en åker och igår reds hon på banan. Hon var väldigt mycket häst dagarna jag red på åkern, mer än någonsin, så jag bytte faktiskt bett från det tvådelade till det tredelade med kopparringar på som hon gick mycket bättre på, så för tillfället rids hon på det vilket även var det hon tävlades på sist.
 
Tidigare har hon knappt vågat ta stöd alls, så nu när jag till och med måste "bettsla upp" känns det faktiskt bra. Ett tredelat är inga skarpa grejer, så jag känner mig tillfreds med bytet, sen är ju alla bett olika på alla. Ett "milt" bett kan vara skarpt på Berit och milt på Berta om ni förstår? Det finns liksom inget som säger "det där är skarpt, det ska man inte ha, hejdå" eller liknande. Alla är olika individer och trivs på olika bett, punkt. 
 
Annars är det ingenting nytt kring henne. 
Jag red henne tidigare idag än vad jag vanligtvis gör om jag får bestämma tid själv. Jag är en kvällsmänniska och presterar bäst på kvällar, så jag brukar oftast ta tag i saker då, men idag ville min morbrors tjej se Nelli, så jag red bort till dem så de fick träffa henne. Red sedan ut som sagt och när jag kom tillbaka blev hon stretchad, matad, insmord med solkräm och jag fick lädret putsat. ÄLSKAR när det är nyputsat. Man sätter foten i stigbygeln, svänger över med benet och sitter som en SMÄCK. Love it!!

Nä.. Nog om det! Nu ska jag fortsätta plugga körkort och kanske göra lite vitlöksbröd i ugn? Det är LÄTT min favorit just nu! Vitlöksbröd eller veg filé med potatissallad. Ljuger inte om jag säger att det är det enda jag äter just nu.. Wtf?! Jaja, varför äta varierat när man kan äta ovarierat? ;)