Karolina Westberg

All in på körkort
 
Nu är jag äntligen helt inställd på körkort. Har övningskört med pappa två dagar i rad nu och utvecklingen har verkligen gått från 0 till 100 på dessa dagar. Pappa häpnade över hur jag backade och körde, då vi enbart körde lite igår, och ingenting innan dess. Det gick verkligen GRYMT bra, inte bara "bra". Jag har satt mig med all teori också och skulle se hur det låg till med provtillfällen nu i sommar, men kunde inte se, så jag antar att mitt körkortstillstånd gått ut, så får fixa nytt. Och ta det lugnt. Vi kör på inhängnat område, så det gör inget. Har synundersökning på måndag och därefter skickas det vidare och jag kan på nytt få tillståndet. 
 
Både igår och idag tränade vi backning. Backa rakt, backa diagonalt, fickparkera, åka från ena sidan till den andra osv osv, och som sagt så gick det super. 
Jag har ett mål. Ett mål i tid, men det är hemligt än så länge. Vi får se om jag klarar det och om det finns lediga tider. Var nämligen införbi körskolan idag och skulle se om de hade någon ledig tid till övningskörning, men deras tidigaste var i augusti, sååååå jag får helt enkelt köra själv med pappa istället och hoppas det räcker. Det hade varit bra med åtminstonde en så man vet hur de vill ha det, men det här får helt enkelt gå. 
 
Utöver detta var jag i Visby på möte tidigare idag och Nelli fick vila. Imorgon ska hon få motionera igen! Tjoho!
Well.. Hey ho, let's go - mer plugg innan läggdags!